☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/08/31

FIRE IN THE SKY

Mokslinė fantastika/ siaubas/ drama; išleistas 1993-iais. Sako, kad paremta tikrais įvykiais, bet žinot kaip ten su tais tikrais įvykiais būna.
Anyway, ieškojau baisaus filmo su ateiviais ir internetiniuose forumuose radau daug ką sakant jog šitas jiems "tikrai baisus", "baisiausias" ir panašiai. Na gal ir ne baisiausias, bet tikrai labai įdomus ir įtraukiantis, vienas iš tų filmų kai negali atsiplėšti įsigyvenęs į veikėjų būsenas ir įsijautęs į vykstančias scenas. Tai aišku lemia gera vaidyba, režisūra ir visi kiti gerai atlikti kino gaminimo reikaliukai. Buvo aišku ir tų kraupių, kraują stingdančių vietelių. Tiesą sakant keletas net baisiai šlykščios ir žostkos, kai tenka apsilankyti pačiame ateivių laive ["vaje, kad tik man taip nenutiktų"], bet daugiau veiksmas koncentruotas į vargą žmonių, kurių liūdijimais nieks netiki ir į visuomenės nesupratimą, nenorėjimą patikėti.
Vaidina dar jauno veido mano simpatija Robertas Patrickas.
Na, o kas daugiau vyksta tuose "alien abduction" filmuose, manau galite įsivaizduoti, nelabai verta ir vargti pasakojant. Iš filmų eksplotuojančių šitą temą Fire in the sky - tikrai vienas stipresnių ir būtinai verta pasižiūrėti jei jus nors kiek traukia ar baugina nedraugiškai nusiteikusių padarų iš kosmoso ir nežemiškų skraidančių objektų temos. Dar po 10 tokių, rimtai galima imti jų baimintis ar net susapnuoti košmarą ;)

11 comments:

Anonymous said...

pažiūrėjau parekomenduotas. Vien dėl tos, pakankamai ilgos scenos, flashbackas su ateiviais, buvo verta žiūrėt. Glitnu, šlapia, tamsu... :)

-kiras- said...

Jo, net jauti tą šlykštumą kai ten kiša viską ir niekaip negali pabėgti, net nusižudyt niekaip ir kęsti ir nežinai ką darys. fū :)

human garbage said...

Siūlau keisti požiūrį į nedraugiškus ir bauginančius ateivius!:D
Nesenai knygyne radau knygą (filosofijos skyriuje, beje!)apie bičą apsėstą nesveiko seksualinio potraukio ateiviams:))Vietoj spėjau perskaityt tik keletą psl, kur tulike jis bandė išdulkint kažkokią gotę, nes jaučiu ji pasirodė artimiausia jo fantazijoms apie kažką nežemiško, bet po to susinervino, nes seksas, aišku, nepateisino lūkesčių ir ją supyzdino su loptopu...tada iš klaviatūros nuolaužų surinko žodį ,,alien" ir su dantų nuolaužom sugrūdo panai į burną..
žodžiu iš ištraukos knyga pasirodė ne kokia, bet mintis visai įdomi:)kažin ar jau yra toks terminas kaip ,,ateivių meilė" šalia nekrofilijos, zoofilijos ir kitų -filijų?

Anonymous said...

verta orginalaus trash filmo šita istorija... Sudaužyti laptopą į gotę-ateivę :))) ... Fantastika :))

Anonymous said...

human garbage - koks knygos pavadinimas?

-kiras- said...

yra vokiškas exploitation/porno kur ateivį pisa. labai šlykštus :D
dabar neatsimenu pavadinimo, pas draugą paklausiu :) jis turi, iš CG siuntėsi atrodo

-kiras- said...

va radau :) http://tehgrindhouse.blogspot.com/2008/04/vagina-of-et.html

-kiras- said...

VAGINA OF E.T.

human garbage said...

Reik nueiti į knygyną ir pasižiūrėti dabar neatsimenu, kažkoks nesveikas pavadinimas ir užkišta taip gan giliai pati knygutė buvo, matosi nelabai populiari:D

human garbage said...

Tai va,knygos autorius pasivadines Supervert, o pati knyga vadinasi ,,Nežemiško sekso fetišas".
Jau matau kaip redvirus teiraujasi jos knygyne pas pagyvenusią pardavėją:))

Anonymous said...

:) nu jo... Bet vistiek suintrigavo