☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/08/26

CHILLER


Radau dvd pirkti dėvėtų drabužių/daiktų parduotuvėje. Nebrangiai + režisierius legendinis Wesas Cravenas pastates tokius žinomus filmus kaip "Košmaras guobų gatvėje" apie sapnų žudiką Fredį Kriugerį, bet "Ir kalnai turi akis", kuris nesenai buvo perstatytas. Tad iš "Chiller" tikėjausi, kad bus bent jau neblogai, užrašai ant dvd labai viliojantys: "A terrible tale of science going wrong" ar kažkas panašaus. Na ir kartus nusivylimas, nes Chiller - labai prastas, nuobodus ir nevykęs. Truputi laiko švaistymas žiūrėt tokį filmą, užtenka tik sužinoti istoriją, nes jos pateikimas labai skurdus.
O istorija tokia, kad kai kurie žmonės užsišaldo norėdami pamatyti ateitį ar sulaukti kol bus išrasti kokie nors vaistai. Per klaidą vienas jų pabunda, tačiau klinikinės mirties metu jo siela jau buvo iškeliavusi ir jis grįžo be jos, tapęs sadistu/ maniaku. Deja, nelabai jis baisus [nors aktoriaus mordytė neblogai parinkta], nelabai įspūdingi tie jo blogi darbeliai ir išvis filmas priverčiantis tik žiovauti. Nieko gero.

Radau kažkokį 10ies minučių ištraukų rinkinuką, deja labai tingiu jį žiūrėt, bet kiek pramečiau tai atrodo iš šito filmo viskas :D

No comments: