☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/08/28

TALES OF TERROR

Pilnas pavadinimas - Tales of Terror from Tokyo and All Over Japan: The Movie. TV serialo kūdikis virtęs pilnametražiu filmu, sulipdytu iš trumpų siaubo istorijų. Labai geras dalykas. Kiekviena istorija savotiškai žavinga ir savotiškai kraupi, nė viena nespėja nusibosti, nes visos trumputės - jų trukmė svyruoja nuo 20 minučių iki 5 minučių. Kiekviena profesionaliai padaryta ir visos kartu jos labai maloniai žiūrisi, po truputi iš gabaliukų dėdamos bendrą teigiamą įspūdį apie visą filmą. Viso jų - aštuonios:
1) NIGHT WATCHMAN. Apie apleistą pastatą, kur visai nesmagu dirbti sargu naktimis (pats dirbau naktiniu sargu, žinau, kaip kartais būna nejauku ;))
2) WHISPS OF SMOKE. Apie tris drauges, kurias pražudo rūkymas [hehe].
3) GLOVES apie nakties košmarus ir pavydą.
Makabriškos miniatiūros/pasakėlės
4) WEIGHT ir 5) FULL LENGTH MIRROR.
6) LINE OF SIGHT. Apie paranormalų reiškinį užfiksuotą video formate ir tai, kad su jais nereikia žaisti.
7) THE PROMISE. Apie pažadą "atsiliepti kai tave kvies" [šita ypač patiko, nes tikrai originali, nestandartinė].
Ir net liūdna ir tragiška 8) HISAO.
Kaip galima numanyti žinant j-horror'ą - visos daugiau mažiau susijusios su vaiduokliais, tačiau kiekviena tikrai unikali, nė kiek ne banali ir verta dėmesio. Labai gera kompiliacija, kurią smarkiai rekomenduoju visiem j-horror mėgėjam. Tiek pat smagi kiek ir šiurpi. beje, turiu pastebėti, kad 5ių minučių mažoka išvystiti gerai siaubo istorijai... bet 10 tai jau puikiausiai įmanoma ;)

No comments: