☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/08/02

STARSHIP TROOPERS 3: MARAUDER

1997-ųjų fantastinis kovinis filmas Starship Troopers apie ateities fašistiniame režime gyvenančių žmonių karą su ateiviais vabalais man buvo visiškas kultas. Tiek savo berniukiška "boevykiška" puse, tiek gan šmaikščia satyra. Kiek pamenu ,Starship Troopers 2: Hero of the federation buvo toks neišžiūrimas šūdo gabalas, kad regis nė iki vidurio neištvėriau. Visiška priešingybė pirmosios dalies blizgesiui. Dabar štai pasirodė jau trečioji dalis ir ant plakato matau senstelėjusį Casperą Van Dieną, kuris žada Džonio Rico sugrįžima į istoriją ir gal ne tokį ir prastą filmą, tad suteikiu šansą "Maradeur".
Tikėjausi baisiai nusivilti, bet mano nuostabai šita nesamonių krūva suveikė kažkaip teigiamai ir ne tik iškenčiau iki galo, bet dar ir turėjau savotiška pramogą. Aišku, čia irgi nieko panašaus į pirmąją dalį, tačiau kažkaip smagiai laikas prabėgo. Viskas daugiau tokiame fantastinio-tv-serialo lygyje, nei sci-fi filmo. Efektai prastesni nei pirmoje dalyje, sukurtoje prieš 11 metų, vabalai vietomis atrodo kaip su ms paint'u nupaišyti :) viskas žinoma seka iš paskos: kvailas scenarijus, kvaila vaidyba ir t.t. ką jau sakyt apie pokštus, kurie tokie kvaili, kad net juokinga, kad net graudu, kad net juokinga XD Tačiau vėl gi, keista tas, kad bendrai visai neblogai žiūrisi. Gal su nuotaika pataikiau ar ką, bet mano galva už tą mėšliną antrą dalį daug geriau, nors ir neišvengiama pirmosios dalies savi-parodija. Galit drasiai žiūrėti įgarsintą kaipnors [ru], išsidrėbę gerti alų, ar paplepėti su draugu. Gal nueiti į virtuvę užkaisti puodą su dešrelėm. Nieko svarbaus nepraleisit, net pause spaust nereik, bet bendrai šitas tūpas filmas sulenda kažkaip maloniai ir visai juokingai, jei randi sau tinkamą lubrikantą [mano atveju - bobelinė] ;)

2 comments:

Anonymous said...

Jezau koks sudas.Buvo tokiu labai beprasmisku momentu ,kaip pavyzdziu nuogu kareiviu skanavimas.Tai visiskas laiko svaistymas;Meldimosi scena.Huh ta vieta galvojau how this is lame

Anonymous said...

8/10
Filmas patiko. Tikrai per daug prasmių kaip Holivudiniam filmui. Dėl to tokie maži reitingai ir buki komentarai. O tokios beprasmės senos kaip čia buvo rašyta tik pabrėžia žmonių absurdiškumą.

Bull Brittles: He thinks God is a Bug?
Lola Beck: He's got religion. Their religion.
Holly Little: Bug religion?
Bull Brittles: That's crazy.
Holly Little: That's blasphemy!
Bull Brittles: What do we do now?
Holly Little: Maybe we should kill him.
Lola Beck: Why, because he's crazy? Or he believes in God like you?
Holly Little: It's the wrong God!