☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/02/10

The WORST HORROR MOVIE EVER MADE

Kaip jau galima spresti is pavadinimo, sis filmas priklauso vadinamajai "siuksliu-filmu" kategorijai. Galima pavadinti kaip nori - crap-movie, shitcore movie, trash movie , kaip pavadinsi - taip nepagadinsi, nes rezultatas neblogas. Filma ziurejom su chebryte, biski isgerinedami tad nuotaika atitiko 100%. Tiesa, - tokie kvailiojimai priimtini ne kiekvienam, reikia tureti isskirtinai ciniska humoro jausma, kad pagautum kame bajeris tad mes prisizvengem i valias. Filmas toks, visiskai be biudzeto, specialiai shudinas ir toks shudinas, kad sakyciau net labai geras :) Beziuredamas prisiminiau tokius shitcore filmus kaip Kindu warrior, ar totscheiser, kuriuos galite suieskoti ir parsisiusti is cia. Cia praktiskai tas pats tik pilnametrazis. O vat tai kad filmas pilnametrazis gal ir butu vienintelis jo trukumas. Kad butu galima parasyti filmui desimtuka, reikejo palikti ji kokiu 40 minuciu ilgio. Va tada viskas kas ten sukishta butu idealiai lipe ir veikiausiai paliktu ziurova visalaik zvengianti. Dabar keli pokstai pasikartojo, i gala juokai jau islakste, bet vistiek as labai patenkintas siuo filmu. Puiki geros nuotaikos doze. Ispizdavota viskas kas imanoma, siuzetas, vaidyba ir garso takelis idiotishkas iki begalybes, komanda padirbejo puikiai. Respektas. Drasiai irasomas i shit-core istorija!
Failo gale buvo prisegti kadrai is kito ju filmo. Jei jis paklius man i rankas, - tikrai su malonumu paziuresiu. Cheers! Make shit ! \m/ daugiau info Lietuviskame siaubo filmu forume

Nuoroda atsisiusti is emule:
The.Worst.Horror.Movie.Ever.Made.2005.DVDRip.DivX5-SleazeFan.avi (593.32 MB)

GO!!!!!!!!!!!!!!!!!11

2 comments:

Anonymous said...

e, o tai cia ne tas kur britas sneka apie save ir stabina random zmones su namu kamera, kuria nesioja samdytas padejejas?

-kiras- said...

ne ne, cia kur draugai aizdzia kortom ir visi mirsta tik du lieka ir jie keliauja ir sutinka visokius horroro persionazus, apsishika, pasipisa, numirsta, pasipisa, aborta padaro, isproteja, susipyksta, susitaiko, apsishika ir i seni besmegeni pavirsta. mazdaug toks siuzetas :)