☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/02/23

EVENT HORIZON


:O

Cia buvo geras! Keista kodel as iki siol nezinojau apie sita filma! Kokybishka moksline fantastika/horroras su itraukianciu veiksmu, siuzetu, gerais spec. efektais ir zinomais aktoriais. Geras holivudinis sci-fi produktas visiem kam patiko ALIEN, The SPHERE, The ABYSS, The THING ir panasios kosmines/psichologines klejones.
Filmas mus nukelia apie 50 metu i ateiti, kur viena kosminio laivo igula leidziasi i tarp-dimensine kelione isgyvenusi laiva, kuriame ivyko kazkas negero. Vienas is komandos nariu ir yra zmogus sukures tarp-dimensinius vartus, - portala i juodaja skyle. Jiems betiriant apleista laiva vienas narys netycia patenka i tuos vartus ir pabuves ten vos keleta sekundziu yra isspjaunamas praktiskai komos busenos. Tuomet reikalai keisteja/blogeja ir toliau patys zinote kaip smagiai vystosi tokiu filmu istorijos.
Pukius efektai, itemptas siuzetas, geras kosminis teroras - tikras penas berniukishkai fantazijai. Pajutau kaip shirdele neramiai dauzosi panasiai kaip jausdavau kai mazas spoksodavau ALIEN. Zanro megejam turetu buti tikras perlas. O liudniausia, kad dabar tokiu filmu kazkaip ne vieno nepadaro. Arba as apie juos nezinau, kaip iki siol nezinojau apie sita. INFINITE SPACE. INFINITE TERROR. Ziurekit ir mokykites siuolaikinio slamshto ir remeiku kurejai. Dar yra is ko...

No comments: