☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/02/03

BRIDE OF RE-ANIMATOR

Netaisyklingai paziurejau is pradziu pirma dali, po to trecia. Na o dabar susipazinau ir su antraja. Galiu pasakyt, kad tikrai nenuvyle, bet per labiausiai ir nenustebino. Pateisino lukescius, tas tai tikrai.
Labai geras filmas, ne ka mazesne pramoga goreriams kaip pirma dalis arba trecia - beyond re-animator. Smagybiu labai daug, ir sickness tikrai liejasi per krastus. Pamaciau tokiu nesveiku eksperimentu ir fryku, kokiu net sapne neregejau :) Sioje dalyje del savo isradimo, - skystymelio atgaivinancio lavoniena, pamises daktaras Herbertas Westas su savo padejeju atranda, kad atgaivinti galima bet ka. Net ir is atskiru daliu surinktus tvarinius. Isbande ta su zmogumi koja-ranka ir padaru penki pirstai ir akis (beveik katashunis) jie imasi savo didziausio projekto, is atskiru kuno daliu surinktos moters gaivinimo, kuri kaip savotiskas frankensteinas atgyja su kraupiais besieliais riksmais. Kai susimastai tai tokia teorija is tiesu baisoka jei musu asmenybes, ir tai ka isivaizduojame esant siela ir mastymu tera mesa, kuria galima butu va taip atgaivinti ar sulipdyti is gabaliuku. Kraupu. Beziuredamas ne vienoj vietoj prisiminiau return of the living dead filmus. Taciau i kraupumus ir filosofija re-animaotrius nesileidzia. Cia daugiau kaip tokia ir siaubo komedija, pazvengiau tikrai ne vienoj vietoj. Daug absurdo, krauju, zarnu, ir kitu sokiruojanciu netiketu smagybiu. Bride of re-animator - puiki pramoga horror megejui, ypac tiems kas megsta gore. Dar ziuredamas pazinau daug semplu, kuriuos sudeje i savo muzika LAST DAYS OF HUMANITY jei neklystu. Geras zombiavas traukinukas. Skaiciau, kad sis rezisierius ruosiasi padaryti dar tris re-animatoriaus filmus. Ka gi lauksim. West'o krizenimas - nepakartojamas.
Nuorodos taipogi nera nes biski naudoju ir dc++. O kas irgi naudojates ir domites horroru tai uzsukite i hub'a land-of-the-dead.no-ip.org tikrai geras!

3 comments:

Anonymous said...

Sita atsisiunciau vos paskaites tavo revju apie Beyond Re-Animator. Siusdamasis tikejausi zombiu ir dar daugiau zombiu - o gavau vietoj ju doze fryku

Bet as cia ne apie tai.

Vat pagalvojau kad galetu sudomint tave sitas linkas kaip pretendentas i Zombie Night varzova (!):

http://noodlesoup.us/movies/zombiedoom/

-kiras- said...

Nu blia screenai tai neblogi :D turetu but pramoga gera!

Anonymous said...

GERAS FILMAS APIE PAMISUSI MOKSLINIKA