☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/02/23

SCARY MOVIE 3


Shove cia durnius kazkoks i galva ir sugalvojau, kad reik paziuret ir trecia sitos absurdishkos parodiju komedijos, kur holivudas juokiasi is saves paties, dali. Ka gi, issisemimas kraupiai akivaizdus. Negana to, kad filme pagrinde parodijuojami (o kaikur tiesiog pakartojami) tik trys blokbusteriniai filmai tai jie dar ir ne siaubo. Pagrinde pizdavojamas amerikietiskas SKAMBUTIS, kuris mano galva buvo toks apgailetinas, kad jo ir pizdavot nereikia, ZENKLAI su Melu Gibsonu (ateityje Melas taps tuo, kuo dabar tapes Chuckas Norrisas, garantuoju) ir 8 MILE, kur ne tik kad ne siaubo filmas, bet ir parodija nejuokinga gavosi. Vienu zodziu nieko gero. Ziuredamas galvoji "ir kodel as tai ziuriu..." bet kazkodel ziuri toliau. Masturbacija. is visu filmo bajeriu juokingi gal kokie 15%, kiti nuvalkioti/buki/nebejuokingi/nuspejami. Galima pasiziureti i si filma kaip i veidrodi, kuo tampa musu visuomene :) gaila, kad dauguma tikriausiai nuosirdziai plysho juokais...
Cia sutiksime ir visa zvaigzdeliu pulka: Charlie Sheenas, Pamela Anderson (!), Leslis Nielsenas (o jis vaidino nors vienam ~rimtam~ filme? :D ), izimiu reperiu grupele etc.
Nenoriu buti didelis burbeklis, bet turite labai bukaprotishkai nusiteikti, kad suziureti sita popkorna. Ir nors man tai atrodo pavyko taciau iskart po to 4-os dalies neziureciau net uz 10 litu ;)

1 comment:

Unknown said...

NIce blog about terror movies.

But, I couldn't understand a thing.

=/

That it.

C ya