☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/02/26

PLAGUE (2006)


Na ir smugis i kiaushus!!!!! Visishkai nesitikejau!
Cia Legendinio Hellraiserio rezisieriaus Clive Barker naujas filmas. Ka gi, nuosirdziai sakau, - isverte mane is koto!
Nors plakatas toks atrodo banalus/nieko nezadantis taciau pats filmas vertas desimtuko. Sumaniau ji paziureti del pavadinimo, Mat mane visada trauke apokaliptines temos. IMDB parasyta kad kazkas panasaus i 28 DAYS LATER tad daug nesukau galvos ir atsisiunciau. Galvojau bus toks lengvas ziuralas su daug efektu ir banaliu scenarijum. Taciau ohoho, kolegos, kaip man teko nustebti! 100% meistro darbas! Itraukiantis, baisus, originalus, turintis savo nuotaika, siurpia atmosfera. KAs svarbiausia, kad ziurejau pagiringas ir pavarges, bet filmas vistiek prabego man kaip 10 minuciu. Na aisku efekta sustiprino tai, kad ziurejau vienas ir tamsoje :) Bet jei jau daiktas geras tai gniauzia kvapa betkokiomis salygomis ir cia vienas is tokiu. Nezinau gal jau imu per daug liaupsinti, bet nerandu galvoje ne vieno trukumo, kuri galeciau prikishti sitam filmui. Noriu dar dar dar.
Labai malonu kai sau isitaisai ant sofutes ir gauni sitoki kokybishka produkta. Tikras Pavyzdys!
(PLAGUE Angl. "Maras").
Ilgai netempiant is karto prasideda veiksmas : viena diena nei is sio nei is to visi vaikai iki 9 metu ima ir kazkuo suserga, paskesta visishkoje katatonijoje, tampa tokiais darzhovemis. Visuomene ju neapleidzia ir tokiais jais, du kartus i diena reguliariai besitraukuliuojanciais, rupinasi istisus 10 metu. Kai atrodo zmonija jau susitaiko su ta mintim, kad gime paskutinioji zmoniu karta ir zmonems lemta isnykti tai viena diena taip pat netiketai visi tie vaikai, jau tape jaunuoliais ima ir atsistoja. Tik dabar su tikslu pagreitinti zmoniu isnykima. buuu net siurpuliukai laksto! Agresyvus, neaisku ko vedami - zombifikuoti vaikai atakuoja! Lenda pro visus kampus, plysius, vejasi, drasko, zhudo; Like vyresnieji bando isgyventi. Visas filmas tyras siaubiakas. Nuobodus dialogai neuzsitesia, nera jokiu kvailu "holivudisku" scenu, ar perdetu dramu, visi efektai pavyke, veiksmo netruksta ir jis gniauzia kvapa, vaidyba normali, blogieciai baisus, karoce viskas ko reikia! Tikras siaubo filmas visam grazume.
Viskas lieka paslaptinga, nepaaiskinta, yra ir nemazai vietos ziurovo vaizduotei. Ta kas neparodyta galite isivaizduoti patys kaip jum baisiau ;)
Lenkiu galva pries si filma. You gotta see this.

3 comments:

Anonymous said...

tikrai ne į temą, bet laukiu linko į naują albumą

Anonymous said...

man kaip ir visuose siaubo filmose veikejai neispasakytai buki..;)

Anonymous said...

Yes exactly, in some moments I can phrase that I approve of with you, but you may be inasmuch as other options.
to the article there is quiet a without question as you did in the fall issue of this request www.google.com/ie?as_q=crazy4cartoons.com ?
I noticed the phrase you procure not used. Or you use the pitch-dark methods of helping of the resource. I take a week and do necheg