☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/02/03

VAMPIRE HUNTER D: BloodLust

Na seip jau nesu didelis anime fanas, sunkoka man isijausti kai ziuriu tuos anime. Man geriau sueina hentai :) Taciau "vampire hunter D" drasiai pavadinciau anime, skirtu ir tiems, kas netgi apskritai nemegsta anime zanro. Beziurint si filma isijauti, imi ir uzmirsti, kad jis piestas. Vaizdai be galo grazus, viskas nupiesta ir pateikta tiesiog nuostabiai. Visai nesunku isijausti, suprasti herojus. Ir veikejai nera vien geri arba blogi, visi gan idomus, originalus. Siuzetas tai primine daugeli jau matyto stuffo apie vampyrus. Vampyru medziotojas ar apskritai super-herojus visada buna susidvejinusi asmenybe, turinti kazka is abieju pasauliu. Ir isimciu nepamenu, pradedant Bleidu ir baigiant betmenu :) Taigi istorija cia taipogi tokia. Pusiau zmogus, pusiau vampyras zudo vampyrus, taciau ne per geriausiai sutaria ir su zmonemis.
Sis filmas tikrai nera vien tik saudymas-gaudimas, cia yra daug dramos elementu, net romantikos ir idealizmo. Turetu tikrai itikti beveik kiekvienam skoniui. Nesistebiu, kad jis toks populiarus. Deja nepateiksiu nuorodos is kur atsisiusti, bet susirasti problemu nebus manau. Geras nuotykis tolimoje ateityje, kuri cia, kaip daznai vaizduojama,- idomi senoves ir futurizmo sinteze.

3 comments:

Anonymous said...

hm.. man tiesa sakant nelabai patiko kaip jis nupiestas..
o del isimciu.. Hellsing'e jei neklystu Alucard'as buvo grynas vampyras ( :

Marius said...

hellsing taip, ir jis ten zude visus, i mean VISUS, nebuvo geras, blogas, ka palepia ta sudrasko, suziaumoja ir dar aplinkui 50 zmoniu, va kur geras anime Akira , beje, kiras zinos turbut, nes vienas akiros veikejas (tetsuo) naudojamas kitam siaubeke

Anonymous said...

Vampire Hunter D kaip tai nemėgstu. Hellsing visai neblogai, bet siaubo anime man visų pirma yra dviejų sezonų serialas Higurashi no naku koro ni - stipriai rekomenduoju.