☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/02/26

PHANTASM 4 : OBLIVION


Na stai pamaciau ir visus keturis PHANTASM. Galiu pasakyti, kad paskutinis - Oblivion - pats prasciausias. Bet juk gal ir nera ko stebetis... juk ketvirtas. Sita dalis tokia rami, kazkokia mieguista. Labai grazus vaizdai, - dykuma, pajurys, austantis didmiestis, bet tik tiek cia ir to gero. Vel tie patys veikejai laksto po dimensijas/laika, issiaiskina, kad kraupusis "aukshtas vyras" kazkada irgi buvo zmogus. dideles dalies isvis nesupratau kas kaip ir kodel... Kazkokia fantastine sapalione. Na aisku as cia kirtiskai kalbu lygindamas su pirmosiomis dalimis. Siaip tai PHANTASM betkokiu atveju perspjauna daugeli filmu. Savotishkas kultas toks.
Ir visgi, perziurejes visas dalis , - labiausiai galiu pagirti antraja; Pure horror! ir vistiek vadinsiu save PHANTASM fanu, nesvarbu, kad paskutine dalis siek tiek kelia ziovuli.
Pvz paziurekite i ka virsta HELLRAISER kultas. Nesistebesiu, kai sulauksime dar 666-iu daliu, kurios bus vis toliau nuo originalo. O PHANTASM tesiniu manau nebebus. Issunkta tema. ir tebunie :)

Visas PHANTASM dalis galite atsisusti is emule.

1 comment:

Anonymous said...

didzhiuli ispudi palikusi juosta (turiu omeny phantasm 1,2), tiesa, tais neatmenamais piratiniu videonuomu laikais.. dzhiugu kad perspeji del ketvirtosios inkarnacijos, bet Kirai, taigi ir kaniu jasna kad nu negalima ish tos pachios pasakechios tiek daliu shtampuot ir vis dar rulint... tik ypatingai retais atvejais "serijos" savo nomenklatura virshijanchios 3, pavyksta (chia kai nebent bandoma pataisyti 2-os ir t.t. daliu bendrajai filmo idejai pridaryta zhala. Geriausias tam budas - prazhudyti pagaliau pagrindini veikeja/jo prieshininka, ir da taip, kad ateiti genetishkai neatkurtu...). o vat trechia raik pabandyt parsisiust. ar irgi shudas?