☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2012/12/02

LOOPER

Užimtą savaitgaliuką turėjau, tik vieną filmą spėjau pažiūrėt, bet užtat kokį gerą. Sėdžiu dabar prie kompiuterio su alaus skarbonke ir kažkaip visai nenoriu daug apie jį rašyti. Tai be abejo labai populiarus reikalas, Briusas Willis, visa kita, tad daugelis turbūt žinote ir apie ką čia ir kas čia maždaug yra (o jei nežinot - tik įdomiau), nėr daug prasmės pasakoti ar dėstyti savo įspudžius, apart to, kad pasakyt - man labai patiko, tad gal tik trumpai.

Gaivalingas ir auksu žibantis sci-fi boevykas, kokių dabar labai trūksta. Kažkas kas tikrai kvepia senais gerais kultiniais filmais, su kuriais nuolat lyginame šiandien išeinantį dišovą šlamštą. Labiausiai gal priminė Laiko policininką su Van Damu, bent idėja kažkuo užneša. Idomus, intriguojantis, žostkas, žiaurus, nesiseilėjantis ir į mažamečių reitingą netaikantis protingas ateities nuotykis. Kelionės laiku su savo paradoksais taip turbina vaizduotę, o kai gerai padaryta.... mmm-mmmm!

Nematau reikalo prie nieko kabintis, tikrai senokai turėjau tokį kokybišką seansą brangaus fantastinio veiksmo. Kaip klizma išganinga po visokių Total Recall remeikų ir po dviejų minučių pasimirštančių Priest. Tokios produkcijos mes norime iš didžiųjų kino statytojų ir už tokią niekad negaila būtų susimokėti kine. Intelektualus, fantaziją kurstantis, gerai atrodantis trileris, kurį manau mielai pažiūrėsiu dar bent kartą. Toliau neišsiplėčiant - tiesiog pasižiūrėkit, manau vertas labai gero vertinimo tad why not. Nx tik tas dubstepas treilery, ačiū dievui filme nėra jo.
10/10



3 comments:

TadyZ said...

Jo, žėjau šitą kino teatre. Patiko. Nors iš pat pradžių, tai kaip kokia penkiolikametė ėjau dėl Levitt'o, anas tikrai geras aktorius, tai ir šitam filme įrodo. O šiaip tai pabaiga kreivoka atrodė, maniau, [spoiler] kad pabaiga bus suvesta į keliones laiku, mafiją ar dar kažką, bet viską kažkoks vaikėzas išsprendė. Vat toj vietoj ir būtų tikęs dubstepinis garso takelis :)

Anonymous said...

Jus ka rimtai? "ėjau dėl Levitt'o" "labai geras sci-fi" ?

Anonymous said...

Rekomenduočiau pažiūrėti The Raid: Redemption. Gyvenime geresnio snukiadaužio nemačiau!