☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/06/17

MUSALLAT


Dar šiltas, šių metų, filmas iš Turkijos, pasakojantis paslaptingą istoriją, apie vyruką, kuris staiga ima ir netenka ramybės. Jam, dirbančiam užsienyje, toli nuo namų, ima sapnuotis vaiduokliai, keista jėga traukia gimtinėn, tačiau su namiškiais jis lyg ir nelabai susikalba tuomet kreipiasi pagalbos į tokį senolį, kuris turėtų padėti susigražinti jam ramybę, tačiau iš tiesų - atskleisti tiesą.
Yra truputi išggasdinusių vietų, originali atmosfera ir siužetas. Be abejo - šiokia tokia egzotika, ne kasdien matai Turkiškus siaubekus. Šiaip jau ne taip stipru, kaip ne per seniausiai žiūrėtas Turkų D@bbe, užtat čia viskas daug subtiliau ir [tikėkimės] pačių sugalvota. Visumoje gaunasi kaip savotiška tamsi pasaka ir tikrai neblogas seansas.

P.s.: Dabar truputi sunku kažką daugiau parašyti apie šitą filmą, nes katik žiūrėjau "Eternal sunshine of the spotless mind (2004)", kuris mane labai smarkiai sujaudino, todėl šito filmo įspūdžiai dabar truputi nustumti į šalį... Visgi jei ką vėliau dar sugalvosiu - pridėsiu. Gal treileris daugiau pasakys

No comments: