☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/06/28

VIOLENT SHIT


Pavadinimas išties daug pasakantis apie filmą. Plakatas kažkuo labai primenantis Traces Of Death. Galima numanyti, kad grožio ir estetikos šitame 1989-ųjų Vokiečių režisieriaus Andreas Schnaas filme ne itin gausu. Nebent kalbėsime apie gore estetiką, nes žiūrint šitą trenktą naminį šūdą, nelieką nieko kito kaip tik gėrėtis tykštančiais kraujais, nes... daugiau čia nelabai ko ir rasite.
Keistas, truputi buitiškas, truputi siurrealistiškas slasheris/splatteris nuneša mintis kažkur labai toli, užhipnotizuoja savo nesveika plaukiančia ir truputi aidinčia nuotaika. Geriausia tokį dalyką žiūrėt matyt suvartojus kokį narkotiką. Ir pats jis veikia kaip narkotikas.
Montažas, vaidyba, viskas naminiame lygyje, tačiau kaip atsvara visam tam - nerealus gore, ties kuriuo akivaizdu padirbėta daugiausia, tad šitas filmas skirtas grynai goreriams. Daugiau kaip pusė jo laiko kažkas pjaustomas, maitojamas, žudomas. Dominuojanti spalva - raudona. Tema - mirtis, masinės žudynės, beprotybė. Pagrindinis įrankis - mėsos kapoklė, o rezultatas mėsos, sudarkyti lytiniai organai, beheadinimai, kūno padalyjimai ir jūros marios kraujo.
Dar daugiau nesveikumo priduoda filmuotos juostos "suanimacėjimas" ir normaliai judančio vaizdo mainymasis su beveik-foto kadrais.
Čia 5+ minučių ištrauka:

Įžeidžiantis, šventvagiškas ir labai "apsinešęs" Vokiškas gore deimantas.

3 comments:

Anonymous said...

kiras said:
Įžeidžiantis, šventvagiškas ir labai "apsinešęs" Vokiškas gore deimantas.


Ja ja. Deutsche gore uber alles !!!

human garbage said...

Kiro metaforos uber alles!!!:D

-kiras- said...

Danke Danke :D