☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/04/27

LEATHERFACE: The texas chainsaw massacre 3


Skerdynes Texase nesibaigia. Po truputi jau imu manyti, kad ten is tiesu visi tokie beprociai :D "Odaveidis" - Treciasis "Skerdyniu texase" filmas isejas dar senais laikais, 1990- daug seniau uz ta velniai zino kam reikalinga perstatyma. Ir galiu pasakyti, kad sita dalis pagal geruma stoja antron vieton po originalo. Nors rezisierius jau kitas ir tai gan aiskiai juntama, bet manau, kad tai tik i gera. Antroji Texas Chainsaw massacre (tcm) dalis mane kiek nuvyle, o si vel pastate tcm i kultiniu filmu vieta mano galvoje. Cia vel grizo tas labiau horror pojutis, negu vien beprociu shukavimai. Keletoj vietu pastebejau, kad tarsi stengiamasi pakartoti pirmosios (1974) dalies stilistika: mirksinciomis fotoaparatu blykstemis parodomi kadrai, siulymas pirkti nuotrauka, shaukimas miske patamsi... ;) na kas mate - tas supras ka turiu omeny... bet siaip tai ne kvailai tas ikista ir kazkokio kartojimosi nepajutau. Taip pat ka as visada pastebiu tai, kad pradzioje vel papyle semplu, garso nuotrupu, kurias jau teko girdeti gore grind grupiu albumuose ;) Siaip istorija gal ir ne per originaliausia, bet tikejaus, kad tikrai bus blogiau. Ziuredamas kazkodel prisiminiau tokius filmus kaip "Hills have eyes" (originaluji), "Wrong turn", "Joy ride"... Kazkas man cia juos primine... matyt tik atskiri momentai.
Yra itemptu momentu. Be to filmas ir labai toks kietas. nezinau kaip paaiskint, nu bet yra tokiu true horror vieteliu ;) daug klyksmo, daug griaudincio benzopjuklo, kruti beprociai, tikra koshmariska naktele! Didzioji filmo dalis vyksta tamsoje, vaizduojamas veiksmas vyksta nakti tad buvo kiek sunkoka ziureti itempus akis nes atsisiunciau kazkoki VHS rip'a, tad jei jau ieskosites patys, - pasistenkit gauti kokybiskesni varianta. Patariu. Nes filmas tikrai vertas demesio. Ir laikas labai geras. 1h 16min. Daugeliui filmu norisi apipjaustyt kokias 20 minuciu, nes vietomis uzpisa ir sikna paskausta ziuret, bet va cia su laiku idealus variantas. Daug veiksmo, ir baigiasi paciu laiku, kol dar nusibost nespejo :) +Link galo per veiksmo scenas uzgrodaves rokelis inese tai beprotystei daug smagumo hehe!
Na tikrai kietas filmiukstis! Pirmosios dalies zinoma neperspjaus, bet uz antra tikrai geriau! Na... bent jau tokia mano nuomone.
Pabaigai turiu klausymeli: Ar benzopjuklai veikia po vandeniu??? :/

DON'T MESS WITH TEXAS!

3 comments:

Anonymous said...

Na is patirties zinau, kad benzopjuklui turi buti suteiktas oro padavimas, taigi po vandeniu veiks tik tada jei isvesi kokia nors slanga virs vandens :D

-kiras- said...

Tai vat as irgi taip manau :) Nu aisku, cia tik filmas.. :) beto nesu mates benzopjuklo, kuri numetus ant zemes ir niekam jo nelieciant jo asmenys vistiek suktusi... Na nebent Odaveidis gal juos namie kaipnors sutiuninguoja :D

Anonymous said...

Man sis filmas labai patiko daug idomesne uz pirma dali cia daugiau skerdiniu ir veiksmo