☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/04/19

THE STUFF


Nu blia keistas filmas :) Paziurejes pasijauciau kaip apgirtes. Labai savotiska atmosfera. Iki galo taip ir nesupratau ar cia kazkokie montazo trukumai ar labai keistas humoro jausmas :) Turi kazkoki absurdo prieskoni nors atrodo daryta lyg ir rimtai... Na betkokiu atveju man tai gerai sulindo, nes man tas absurdo prieskonis tai tik pliusas. Siaip dialogai vietomis gan nuobodoki, bet yra tikrai geru vietu.
Cia gal kazkas siek tiek panashaus i filma "Street trash". Zmones taipogi rija toki "dalyka" ir poto jis drasko juos i gabalus. Tiesa cia pries tai dar jis atima prota. Ir vercia kisti ta "stuffa" valgyti kitiems. Visa visuomene kaip apsesta ryja si jogurtini - produkta...
Nezinau, kazkokia jau labai durna nuotaika jis man paliko... Visai nezinau ka parasyti, sorry :) Nu bet karoce, man patiko! Nors turejo ir savu trukumu, bet 7/10 tikrai parasyciau. Smagiai praleidau laika, geras tistantis padurniojimas ;)

1 comment:

Anonymous said...

kiek mačiau Larry Coheno filmų, tai visi keistoki. Kažką tokio išskirtinio turi tas režisierius ir labai mandagiai mėgsta pašiepti amerikiečius ir jų gyvenimo būdą.