☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/04/13

The NIGHTS OF TERROR a.k.a. BURIAL GROUND

Na sedau ir skaniai paziurejau dar viena sena (1981) zombini filma. Pradzioje iskarto i akis krenta senesniems filmams budinga kiek juokinga muzika. Veliau, su siais laikais lyginant, - gan atviros sekso scenos, patrauklus papukai, kaip ir daugelyje tokio tipo senesniu filmu... :)
Shutve graziai ir aistringai besimylinciu poreliu atvaziuoja i kazkokia vila pailseti, taciau ten gyvenes profesorius kazkaip atgaivina negyvelius, kurie ima visus pulti maitinimosi tikslais. Viena is moteriskiu dar atsiveza ir savo sunu, kazkoki fryka senio veidu. Toks jausmas, kad sunu vaidines aktorius buvo vyresnis uz savo mama :D
Aciu dievui i ilgas ir nuobodzias izangas nesileidziama ir prasideda veiksmas. Veiksmo siame filme daug ir nuo to - tik geriau. Kaip tiems laikams - nemazai neblogo gore: ryjamos, draskomos mesos, labai geros galvu dauzymo ir sprogdinimo scenos. Kietai padaryti zombiai - leti, papuve, ant veido ropoja kirminai, atrodo gali uzuosti nemalonu numireliu kvapa. Tikrai nesinoretu, kad toks prie taves liestusi :) O tuo labiau jei ju desimt ir jie listu pro langus troksdami tave suesti...
Veliau zombiai pramoksta naudotis irankiais ir ta daro gan originaliai megindami iskrapstyti name uzsirakinusia mesyte. Lakstymas is vietos i vieta ir tikrinimas kas yra uz vienu ar kitu duru po biski ima priminti survival horror zaidimus. Pabaigoje uzverda labai smagi beprotyste. Nepaisant visu laikmecio trukumu, - achujenas filmas kiekvienam zombiu fanui.

+ nenoriu spoilerint per daug, bet negaliu nepamyneti siu pastebejimu :)

* Kam reikejo ismesti ta tarnaite per langa? Gal vyrukas galvojo, kad zombiai pasisotins ir iseis is kur ateje? :D ar ne zmoniskiau/suprantamiau butu buve itempti panele i vidu su tikslu veliau normaliai palaidoti?
*Stiklu sulindimo i veida scena norom nenorom primena Lucio Fulci filma "Zombi flesh eaters" isejusi vos pora metu pries si... rip-off'as? Ikvepimas? Sutapimas? :)
*Ar labai svarbu uzdegti visas zhvakutes pries patikrinant, kas gi cia vis delto lauziasi pro duris? :D
*Vaikas - senio veidu staiga ima seksualiai listi prie savo mamos! hahaha, amazing.
*...ir pagaliau... NUKASTAS PAPAS!!!! :D

Filmas taip pat dar vadinamas:
Burial Ground
Burial Ground: The Nights of Terror (USA) (DVD title)
Nights of Terror (UK) (cut version)
The Zombie Dead (UK)
Zombie 3: Le notti del terrore (Italy) (video title)
Zombie Horror

No comments: