☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/04/04

MAN WITH A SCREAMING BRAIN


Na tikrai nezinojau ko galima tiketis is sitos shutves dabar.(filmas - 2005) Prisipazinsiu, - tikrai isivaizdavau kad filme lakstys vyrukas, o jo smegenys reks :D
Tai jau reiskia, kad pavadinimas aki traukiantis.
Kas toliau? Isijunges pamatau, kad tai televizijos filmas ir pradzioje mane tas kiek isgasdina. Po to dar pamatau ta vyruka, kuris su Campbellu vaidino Xenoje. Dar labiau issigastu. Taciau veltui. Staiga visas nuogastavimas isgaruoja ir issiziojes isitraukiu i veiksma. Nesvarbu net, kad kolkas filmas ne is tolo neturi nieko bendro su horror'u... Siuzetas ima viniotis, veikejai labai idomus, istorija originali, kiek smaiksciai pavaizduota. galima pasijusti, kad ziuri filma TAXI :D (kuris man beje labai nepatiko.) Veikejai: Kapitalizma garbinantis verslininkas (usuotas ir senstelejes Bruce Campbell) su zmona, su kuria ju senai nieks nesieja, zydrus treningus muvintis slavu kilmes taksistas-macho, issitatuiraves sovietu sajungos simbolika ant rankos, pakeliui vis pasimaishanti cigonaite, labai grazi, taciau fataliska moteris ir kiek pasheles mokslininkas ir jo trenktas padejejas, kuriantys kazkoki revoliucinga smegenu operavimo buda. Veikeju likimai persipyna. Seksas, mustynes, intrigos... Ir galu gale nutinka taip, kad keli is ju mirsta... Juos atgaivina musu re-animatorius daktaras. Tik dabar jie jau yra viename asmenyje... :) Va cia ir prasideda visas smagumas, per kuri visalaik prasijuokiau, ir si filmo valanda prabego kaip 10 minuciu. Susidvejines Campbello herojus laksto po miesta, noredamas atkersiti savo skriaudikams, puse jo elgiasi vienaip, puse kitaip. Iskart norom nenorom prisimeni army of darkness scenas arba ta nerealia evil dead2 vieta, kur jis pats save dauze. Sito irgi cia pamatysite nemazai. Ir bus tikrai juokinga, - pazadu. (Scena kavineje!!!) :D Nerealu.
Paskui visas cirkas dar labiau komplikuojasi ir persipina. Atsiranda besitraukuliuojantis, breika sokantis robotas su zmogaus smegenimis ir daugybe kitu juokingu dalyku, kuriu dabar net nepamenu. Gale viskas issisprende taip, kaip tikrai nesitikejau, o i sita absurdo cirka kurejai netgi sugebejo ikisti krisleli dramos!
Trumpai tariant gera juodoji komedija, kiekvienam kas moka shypsotis. 100% pramoga. Originalus filmas su savo stilium ir nuotaika. Ir tikrai patiks net ir tiem kas siaubo filmu isvis neziuri. Nepasisiko chebryte!

No comments: