☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/04/24

GUINEA PIG 3: HE NEVER DIES



Tiems kas nezino kas yra "Guinea pig" filmu serija trumpai galiu papasakoti jog tai trumpametraziu shokiruojanciu japonu gore-siaubo filmu serija isgarsejusi po skandalo kai kazkoks holivudo aktorius pamates pirmaja Guinea Pig dali nusprende jog vaizdai ekrane - tikri. Vaizdai ekrane buvo meninis, filmas, kuriame vaizduojama kaip ziauriai kankinama ir zudoma moteris norint paziureti kiek si istvers. Taip vadinamas pseudo-snuff. Siuzeto kaip tokio ten kaip ir nebuvo ir del to jis toks ir kraupus, bei realistishkas. Taip pat ispudingi gore efektai abejingu nepalieka. Dalykas tikrai ne silpnu nervu ziurovui. Galbut per stiprus net ir daugeliui tu, kurie sakosi megsta siaubo filmus.
Po to kaip suprantu sis dalykas igavo populiaruma ir susilauke tesiniu. "Guinea Pig 2: Flowers of flesh and blood", kur su nepaprastu menishukumu is moters daro samavara ;D ir dabar pagaliau paziurejau ir treciaja dali - "He never dies". Na cia jau visai kitoks dalykas. Kaip ir nebelike to kraupumo, shokiruojantis siaubas pakeistas absurdo pojuciu. Tiesa nieko negaliu sakyt, - irgi gan idomus efektas. Sukelia kazkokia nesveika sypsenele.
Cia jau yra sioks toks siuzetas tik viskas perkelta i visai kita lygi, kita atmosfera. "He never dies" veikiau pavadinciau trenkta gore absurdo komedija nei shocker'iu. Nors kraujo yra, vaizdai gan nemalonus, bet su pirmuoju "Devil's experiment" ir lygint ner ka. Tikrai ne kiekivenam ziurovui ir si dalis, bet isskirtinai pirmosios dalies fana gali ir nuvilti. Man mat pasiseke. Mane zavi gerai pavaizduotas absurdas :) Todel "He never Dies" man tikrai patiko. Ziuresim kur si "Juru kiaulytes" pasaka nuves toliau. Turiu atsisiuntes dar 6-aja dali, reikes suisieskoti ir kitas, kuriu dar neturiu... Manau visas jas paziurejus bus galima sulipdyti kazkokia idomesne nuomone. Gal net ir kokia brandesne filosofine minti, kuri vis bande prasibrauti beziurint si filma...
Daugiau apie GUINEA PIG filmus galima rasti cia.

No comments: