☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/04/07

SHUTTER


Na kas jau kas, bet azijatai tikrai moka gasdinti. Jei neklystu, tailandieciu filmas "Shutter" papuola i ta retoka siaubo filmu kategorija, kurie tikrai yra baisus. Ir kaip dazniausiai man baisus filmai, siame irgi gasdinama vaiduokliais. Kas jame vyksta pasakoti tikrai nenoriu, sugadinciau malonuma. Siuzetas nera pats originaliausias, daug ka galima numanyti... beto daug detaliu jau matyta tokiuose filmuose kaip "Pagieza". Bet uztat pateikimas tai pacios auksciausios klases. Nepriekaistingi efektai visgi daro savo. Panaudoti visi tikru siaubeku privalumai: ir staigios vietos isgasdinancios savo netiketumu ir toks tystantis siaubas, kur vaiduoklis tiesia savo baltas, ilgas rankas >:) Koki vaika tikrai galima butu mirtinai isgasdinti. Net ir man tikrai kraupokas filmas. Tiesa, cia vienas tu filmu, kuri idomu ziuret tik viena karta, nes jei zinosi kas bus tai dings idomumo ir netiketumo faktorius, bet siaip tai cia ne trukumas. tikrai desimtuko vertas siaubekas alsuojantis tikra ghost terror dvasia. Tamsus, baisus, slegiantis. Tikrai Rekomenduoju. Ypac tiems skeptikams, kurie mano, kad baisiu siaubo filmu nebera.

8 comments:

-kiras- said...

beje, norėčiau pridurti, kad žiūrėjau SHUTTER dar du kartus ir tikrai buvo idomu. Tad tą mano pastabą, jog idomu tik vieną kartą galite ignoruoti.
Šis filmas vertas 10/10.

Anonymous said...

sveikas. kirai. ieskau 1o korejieciu siaubo filmo, (man regis shutter tipo)pagal pavadinima prisiminciau. tik nerandu tiek tavo recenzijose tiek internete. gal galetum pavardint keteta 2008/7metu. atradimu? ACIU

-kiras- said...

tai, kad labai miglotai klausi

Anonymous said...

kazkas tarp shutter ir grudge. skaiciau recenzija ir kaskada net ji ir siunciausi. bet neatsisiunciau iki galo nu 1z. esu true' assian hooror filmu megejas. galetu but net ir tailandieciu. na filmas zinau nesenas labai krutas. pavadinimas vienas zodis tiksliai zinau. gal ka nors nuotuoki apie ka ash cia :)?

-kiras- said...

nu tai yra esminis skirtumas ar korejiečių ar tailandiečių. Iš tavo pasakojimo vistiek aklas spėjimas.. gal koks ALONE?

Anonymous said...

dekui. jop berods sis filmas.. butent.. :)

-kiras- said...

lol

Unknown said...

Jėga filmas.