☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2014/02/27

YOU'RE NEXT

Irgi gana naujas invazijos-į-namus tipo siaubiakas, tik šį kart - tikrai geras, žudikai su motyvu, ne šiaip maniakai ir po peržiūros nepalieka kartaus skausmo dėl beprasmiško žmonijos žiaurumo. Įveltas kažkoks subtilus komedijos elementukas, dėl kurio į galą žudynės pasidaro tikrai smagios ir prasidėjus titrams lieka tokia faina šypsenėlė, be depresono. Dabar pačekinau, kad ir režisierių, Adamą Wingardą, pasirodo jau pažįstu, Home Sick, A Horrible Way to Die, V/H/S ir V/H/S2, ABCs of death... Gal reik imt ir viską jo pasižiūrėt? nes kolkas labai kokybiški dalykai papuolė, o matau jis turi dar ne vieną nematytą filmą...

Apie šitą daugiau nėr ką šnekėt, nes leistis į smulkmenas bus tik spoilinimas. Žinot visi kaip atrodo home invasion filmai, kaukėti psychai, atokioj vietovėj, sugadina gražiai šeimynai vakarą. Tai va. Būna stiprūs tokie filmai, būna prastesni, na, o šitas tikrai šaunus ir skirtinas prie smagesnių. Man buvo fun, tikiuosi bus ir jums geras laikas.

8/10


2 comments:

Unknown said...

Rekomenduočiau pažiūrėt The Monkey's Paw. Pats žiūrėjau todėl,kad norėjau įsitikint,kiek yra panašu į paauglystėje skaitytą šiurpią legendą apie beždžionės letenėlę. Na,tiesą sakant vietoj režisieriaus būčiau daręs kiek kitaip,bet šiaip neblogas psichotrileris gavos,sakyčiau.

Anonymous said...

Filmas nieko, bet 8/10 kiek per aukštas. Vietomis matėsi tas aktorių vaidinimo šaržas. Pati koncepsija - visai neblogas. Smagiai susižiūrėjo su keptomis bulvytėmis.