☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/10/10

HOME SICK












Kokį pusmetėlį neradau iš kur gauti šitą filmą kai tik radau apie jį info internete. Aleliūja, kažkas pagaliau įmetė jį į CG (labai dėkui uploaderiui, nes netgi yra papildomas audio trekas su komentarais ir papildoma alternatyvi pradžia, kurios dar nežiūrėjau, bet tuoj pažiūrėsiu). Tad nedvejodamas sėdau žiūrėt ir O KRISTAU SKERSAS NEATSIMENU KADA JAU BEMAČIAU KAŽKĄ TOKIO JĖGOVO!!!!!!
Totaliai trenkta, absoliučiai "kieta", visiškai unikali ir žiauriai smagi, gorava siaubo komedija!!!
Sunku man prisiminti kažką, ką jau teko matyti, tai labai originalus filmas, labai drąsus ir vykęs. Kartais veiksmas/vaidyba nukrypsta į visišką shitkorą, bet tai patiekta labai skoningai, nepersūdyta ir rezultatas nuostabus - juokas, susižavėjimas, pasišlykštėjimas... Nepakartojama.
Texas Chainsaw massakriškai besitraukuliuodamas čia neužmirštamai sužiba ir mano meilė - aktorius Bill'as Moseley, taip pat vaidina ir kitas kultinis veikėjas - iš HENRY bei house of 1000 corpses pažįstamas Tomas Towles'as. Labai smagu, kad žinomi aktoriai nespjauna į nepriklausomą kiną ir su malonumu vaidina tokiuose išprotėjusiuose b klasės filmuose. Jauni aktoriai irgi labai įsimenantys - agresyvaus seksualumo mergyčkos, puspročiai belekaip besielgiantys bachūrai su zombiniais paakiais (ką sunku suprast, bet man labai patiko). O geriau tai išvis neskaityt šitos durnos recenzijos, o susieškot iškart šitą filmą ir pačiam pažiūrėt, nes kas nežiūrės - vienareikšmiškai debilas. Nuostabiausia pramoga, tarsi prabėgusi per 10 minučių. Stačiai šedevras ir visiškai, absoliučiai, neabejotinai 10/10!!!!! :) Štai ko mes norim... DAUGIAU!!!

4 comments:

小喬 said...

wow cool!!!

human garbage said...

:DD Čia Kiro kolega, asian horror specialistė?

-kiras- said...

:DD

Anonymous said...

VO čia tai gers films