☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2012/01/31

THE INNKEEPERS

Mielas ir įdomus praeitų metų tvarinys apie du jaunus beužsidarančio viešbučio prižiūrėtojus, vaiduoklių entuziastus. Viešbutis dirba paskutinįjį savo savaitgalį, panelė ir vaikinas, - vienintelis likęs personalas, svečiai taip pat vos keli belikę, dar pora dienų ir viskas. Taip pat viešbutyje vaidenasi, bent jau legendų yra apie čia gyvenančią neramią sielą. Jaunimas čia nuobodžiauja, tad žinoma sumasto su ta siela pakontaktuoti, ją paerzinti, taip pat ima girdėti visokius keistus garsus, juos įrašinėti ir panašiai.

Tikrai smagus vaiduoklinis filmas, net ir su mažyčiu biudžetu gerai pavykęs. Turi tokį naivų romantišką prieskonį ir kažkaip nuolat nežinai ar čia iš tikro yra tų vaiduoklių ar ši porelė tuoj pasimylės ir tuo viskas baigsis. Tačiau tas vedžiojimas už nosies sukuria kažkokią fainą atmosferą, kuomet galiausiai pasidaro gal baisiau, kad pats save įbaugini, nei kad iš tikro kažkas baisaus čia vyksta.

Reikia pripažinti, kad įtemptų vietų irgi daug, ypač gal dėl to, kad žiūrėjau vienas, tikrai norėjosi pasilikti lemputę ir pasitildyti garsą. Filmas kuklus, bet vykęs ir teisingas, personažai įdomūs, istorija gal ir banali, bet gerai patiekta, su tokiu vaikiškos baisios istorijos dvelksmu. Tiesa pagrindinė aktorė labai nesimpatinga man, erzinantis snukis, tačiau reikia pastebėti, kad vaidyba nebloga, nors veikėjų minimaliai, bet jų elgsena ir reakcijos kažkokios labai žemiškai natūralios. Taip paprastai, paprastai, maloniai žiū ir prabėgo staiga geras pusantros valandos, širdis nesprogo, bet buvo geri šiurpuliukai, taigi Innkeeperiams verta parašyti 8/10.
Taip pat skaitykite Slasher recenziją siaubas.lt

1 comment:

Role said...

reiks paziuret. o as savo ruoztu,labai rekomenduociau vokieciu darba Abnormis. butu idomu suzinot,ka manai :) kazkoks kankyniu ir vaiduokliu miksas.