☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2012/01/18

PARANORMAL ACTIVITY 3

Ką gi, panašu, kad turime dar vieną siaubo serialą, jei jau kas met išeina po dalį. Pasirodė nauja, trečioji populiariojo Paranormal Activity dalis. Sakyčiau geriau už antrąją, buvo įdomiau ir truputi daugiau emocijų sukėlė, nors tiesa beveik visos gasdinimo scenos yra garsiai iššokantys netikėtumai, bet jie veikia ir net paprasčiausi, klišiniai metodai vistiek geba įbauginti. Drįstu sakyti, kad tikrai gana baisus filmas, nors jau numanai maždaug kas vyks ir panašiai (tos prakeiktos pravertos duris tiesiog privalo užsitrenkti).

Vėl turime visą tą patį stilių, tą patį veiksmą, tik šį kart gal atskleidžiama daugiau bilduko istorijos. Peržiūrime itartinai kokybiškai nufilmuotas '88-ųjų vaizdajuostes, kuriose matome kaip jauna šeima su dviem dukrytėm, susisieja su bilduku. Kam rūpi ta istorija? Man tai ne per labiausiai, man svarbu, kad būtų smagu, o žiūrisi gana smagiai, todėl sakau, kad dar vienas tesinys tikrai pasisekęs. Tik nereikia ieškoti kažko inovatoriško, jei nepatiko pirmi du filmai, nepatiks ir šitas. Jei patiko, - šitas irgi bus geras.

Kažin ar sugebės išlaikyti idomumą ir ketvirtąjai daliai, ar gal jau laikas paranormalų reiškinį perkelti į kitus vandenis? Gal bent iš priemiesčio namo miegamojo... Ai pala, bet jau yra Grave Encounters.
Žodžiu, pabijosim ir pamatysim. Nuo tada kai išėjo pirmasis P.A. iki šiandieninio seanso, spėjau pažiūrėti du šimtus nematytų siaubo filmų. Kažin ar spėsiu užmatyti dar šimtą iki ketvirtojo? Iššūkis priimtas!

8/10

No comments: