☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2012/01/16

HELLDRIVER

Trumpai, - 700-asis mano įrašas ir nesenkanti Japonų fantazija naujame gore absurde - Helldriver. Toks jausmas, kad Tokyo Gore Police buvo tam tikras pikas, ar tiesiog labai laiku pasirodęs, kad nuo tada viską norisi lyginti su juo, o gal tikrai jis tiesiog labiausiai vykęs iš šitos serijos? Regis nuo tada dar nieks jam neprilygo, na aišku dėl paties absurdo, gal nebent Robogeisha :)

Žodžiu mes čia galim lyginti, matuoti ar burbėti kažką, o šita chebra nė kiek nesiparina ir toliau kepa visiškai nesveikus, arteriniu krauju trykštančius ir jokios logikos nepripažįstančius gore festus. Tad ir apie Helldriver neturiu kaži ką naujo pasakyt, kaip tik vėl pasidžiaugt smagiu, lengvai prabėgusiu seansu ir nusistebėt nesenkančia kūrėjų išmone.

Užstrigusios detalės: filmo intro trunka 50 minučių, tik praėjus tiekai laiko pasirodo pradžios titrai. Mordos išskirtinai šlykščios, visų aktorių iki vieno, taip pat be galo erzinantis nepaliaujamas rėkimas. Zombių galvų ataka, kaip strėlių lietus iš dangaus. Suformuotas zombių-žmonių milžinas, į abi rankas pagavęs po raketą ir kuriam laikui tapęs lėktūvu. Iš zombių kūnų dalių akimirksniu sukonstruota mašina, kad būtų lengviau vytis kitą mašiną. Ir šiaip jau savotiška tradicija tampantis gėris: nepakartojamos spalvos, kraujo fontanai, nesveiki gyviai su įvairiausiais kardais vietoj galūnių.
Iš savo rasės ne pats geriausias, bet vistiek smagiai žiūrimas, o nemačiusiems panašių turėtų išvis gerai stogą nuraut.

Taip pat skaitykite Slasher recenziją siaubas.lt

7/10

No comments: