☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2012/01/08

A LONELY PLACE TO DIE

Dasigyvenau iki to, kad tik dabar randu minutę trumpai aprašyti filmą, kurį žiūrėjau jau kone prieš savaitę, negerai, oi negerai.
Naujas Škotų filmas, JK gamina kokybiškus dalykus ir šitas ne išimtis, labai geras, įtemptas trileris su kiaušais. Su šiuo režisierium tai man nauja pažintis, bet vaidina simpatingoji Melissa George iš superinio filmuko Triangle.

Pasakoja trileriokas apie žygeivius alpinistus, kurie susiranda problemų škotijos kalnuose. Ir taip jau kvapą gniaužia kai ten jie laipioja ant tų skardžių ir briaunų, bet siaubas randasi ne iš to. Visai netyčiom jie randa gyvą-palaidotą žmogų, nelabai malonu. Tuomet juos imasi kažkas medžioti. Fantastikos nėra, scenarijus realistiškas, prasideda gyvus nervus tampanti kova už išgyvenimą.

Filmas moka nustebinti, nėra viskas nuspėjama, todėl nuolat išlaikoma įtampa, kas gi nutiks toliau? Personažų irgi negailima, jei ką reik nukilint tai nesicackina daug, o tiesiog ima ir pokšteli. Žodžiu aitraus kraujo trileris, puikiai praleist laikui, nors nervukus ir patampys, tačiau iš esmės labai geras. Turėtų patikt ir tiem, kas nelabai siaubiakus kultyvuoja. Good job!

9/10

Kažko youtube grybauja, neduoda embeded kodo pasiimt tai va tiesiog linkas į treilerį
http://www.youtube.com/watch?v=MhfbdaQ_ub0 

No comments: