☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/12/29

MIDNIGHT MEAT TRAIN

Oh yeah koks fainas, kruvinas horroravas palakstymas brutaliais metro išpuolė šįvakar :) Labai įtraukianti piktdžiugiška pramoga tikriems siaubo filmų mylėtojams. Ir ką gi, pasirodo darbo autoriai - Versus režisierius ir Hellraiserio scenaristas. Na štai iš kur gi tas krūtumas.
Filmas pasakoja apie jauną fotografą, kuris siekdamas pripažinimo lenda į tamsias gatves gaudyt "aštrių" kadrų. Little does he know, kad kiša nosį į reikalus maniako, kuris tūsinasi ne visai pagal maršrutą važiuojančiu naktiniu metro traukiniu. Po truputi jo naujas potraukis tampa aistra, o vėliau liga, kuri įpainioja į nemalonius santykius su maniaku ne tik jį, bet ir jo artimus žmones. Smagiausios aišku kruvinos žudynių scenos, kurios tiek nemaloniai nudelgia dantenas kiek ir ciniškai prajuokina, tikrai linksmas jėgovas filmas, pralekiantis taip greitai kaip ir pats mėsininko traukinys.
Griežtai draudžiama tiem, kurie mėgsta lyginti siaubo filmus su realiu gyvenimu, ieškoti logikos klaidų ir panašiai. Išvis, eikit jūs šikt. Čia tyras, kietas ir smagus horroro pasivažinėjimas be didelių gilių minčių, būtent tai ko nori išsišiepusios siaubo maniakų burnos. Old skūlo jėga su niu skūlo išvaizda.

6 comments:

BESMEGENIS said...

Zjbs filmas, patiko. Dėkui tau, dabar per tave pas mane daxuja filmu atsirado kompe ;)

-kiras- said...

malonu, kad kažkam yra naudos!!!

BESMEGENIS said...

Seniai domėjausi horroru, o čia netyčiom užsukęs pas tave radau tai ko reikėjo ;] Galėčiau tik padėkot!

Kalista said...

Prisipazinsiu sis filmas mane sudomino tik del manjako vaidmeni atlikusio aktoriaus. Taip ir pamaniau bent karta jis vaidina butent tai kas jam labai tiktu :)Ir mano nuostabai, nors aprasymas nezadejo kazko naujo ar originalaus, filmas labai patiko ir pasirode itin smagus. Zudymu scenos sedefrai, net ir siek tiek susigesti kad megaujiesi tokiais vaizdais.

human garbage said...

Nu tas psichas iš ,,Lok, Šauk arba stauk", mano manymu, jam irgi labai tiko:)

Kalista said...

Tiko ir ten :) Bet jo veidelis ir tas rimtumas prasesi zudiko manjako vaidmens.