☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/12/28

The HOUSE

1986.
imdb sulyginamas su tokiais filmais kaip Evil dead, Braindead ir neveltui, nes čia taipogi toks krūtas, old skūlinis true siaubeko ir komedijos miksas, kurį žiūrėti buvo labai smagu. Toks truputi neprotingas ir dėl to labai fainas. Pasakoja apie rašytoją, apsistojusį name, kuriame pasikorė jo tetutė. Namas piktas, visokie bildukai ir demonai jame vaidenasi ir ima kamuoti personažą, tačiau tas užsispiria su namu kovoti ir neišsikrausto. Dar aplink sukiojasi įkyrokas kaimynas, kuris žinoma netiki vaiduoklių pasakomis ir nutaręs, kad rašytojui ne visi namie, mėgina jam padėti, nors nieks to neprašo. Įdomi savotiška vaidyba. Smagūs monstrai ir smagūs nesusipratimai su jais, vienas malonumas šitas filmas, nors ir kuklus, bet labai vykęs. Jėga.

3 comments:

Anonymous said...

O kartais ne šitame filme, tas bičas sukapoja kažkokį ten zombį, įkiša į maišą ir įmeta į baseiną ? Paskui tas zombis įtraukia į baseiną kažkokį mažių (gal sūnų to bičo)?
Žinau kažkokį žėjau per videką panašų filmą ~1989 (mano pirmas siaubo filmas). Buvau dar mažas, užtai nepamenu kaip jis vadinosi. Šito filmako treileris šiek tiek primena tai ką buvau taip senai matęs.

-kiras- said...

Matyt, kad apie šitą filmą tu kalbi, nes panašios scenos ten buvo tik tu biški jas sukergei į vieną. buvo ir sūnus ir baseinas ir sukapotas zombis maiše ir tt, tik biški ne vienoj vietoj :)
Manau, kad šitą tu ir žiūrėjai

Anonymous said...

yay, reik būtinai pažiūrėt.
Nes kai žėjau buvo nerealiai baisu lol.
Dėkui už naudingą postą.