☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/12/30

SAW 4


Visų neilgai lauktas ir nučiulptas siaubo detektyvas ir vėl pasirodo jau kaip tradicija per kiekvieną helouvyną. Galėtų tiesiog padaryti serialą, kiekvieną savaitgali po pusvalandinę seriją ir visiem būtų ramu :)
Kuo galima pasidžiaugti tai, kad jau ketvirtas tęsinys, o dar sugebėjo neišplerti. Saw 2 ir 3 fanai turėtų likti patenkinti. Stilius, siužeto twistai, žiaurumas - viskas išlaikyta. Ir negaliu sakyt, kad man buvo neidomu. Tik gal negerai, kad jau tikiesi iš SAW kažko tokio, kuo jis ir yra, tad nelieka ir to šokiruojančio siurprizo, kuris atėmė kvapą pirmojoje dalyje.
Asmeniškai man, SAW 4 nėra labai geras filmas, ar toks kurį paminėčiau tarp 2007ųjų įsiminintiniausių, bet kad tai smarkus galvą susukantis detektyvas tai tikrai. Deja pats vienas jis vargiai stovėtų ant kojų - mat nemačius kitų dalių žiūrovas veikiausiai liks nesupratęs... ničnieko. Tai saldainis SAW gerbėjams, kurie laukė šio filmo ir nenorėjo daugiau nieko kito. Kiti siaubo mėgėjai gali rast ir geresnių filmų laikui praleisti.
Na, o be visad užsukto siužeto čia yra dar ir neblogo gore, nemažai visą istoriją apjuosiančiu momentų ir kaip visada nežmoniškos kančios. Trumpiau sakant - dar vienas "Pjūklo" filmas. Nei daugiau, nei mažiau. 8/10 už užsispyrimą ir dėmesio išlaikymą. Minusiukas už to paties šūdo malimą ;)

1 comment:

Anonymous said...

Na tas malimas juk dar ateinanciose dalyse zadamas (: Tiksliai nebepamenu kur, bet skaiciau, jog dar 3 dalys zadamos.