☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/01/08

STORM WARNING


Oho, su džiaugsmu dar kartą galiu pasakyti "nesitikėjau".
Šis darbas, jei neklystu, kažkuo susijęs su WOLF CREEK kūrėjais. O režisierius statė Urban Legend, kurio nemačiau... Wolf Creek iš pažiūros toks klišinis siaubekas, bet sugebėjęs dar išspausti kažką naujo ir užgniaužti kvapą. Tą patį galėčiau pasakyti ir apie šitą. Bepročių šeimynėlė - jau daug kur girdėtas blogio įvaizdis, tačiau Storm Warning viskas kažkaip aštriau, smarkiau ir... smagiau. Bent jau šiame žanre tai tarp visokių texas chainsaw remeikų šitas tikrai spindi auksu. Net ir neturėdamas originaliausio siužeto Storm Warning atima kvapą, nustebina, gal net truputi šokiruoja. Ir tokiam nesveikam žmogui kaip aš, kuriam smurtas ekrane - pakeliui, tai turėtų dar ir neblogas emtertainmentas būti >:)
Sutuoktinių pora išplaukė pažvejot su valtele ir pasiklydo kažkokiam apsiniaukusiam kanale. Išlipusius iš valties juos pasitiko audra, tad jie nutarė pasislėpti kažkieno name. Namas beabejo bepročių, badass'ų redneck'ų todėl geriečiams vis labiau darosi šūdas ir t.t. na žinot šias istorijas. Tik čia tas priėjimas prie veiksmo kiek kitoks, yra netikėtų posukių, kas man labai patiko. Pateikimas irgi stulbinantis, blogiukai iš tiesų atrodo BLOGI ir visai nebūtinai jie turi būti kažkokie liurbiai tatuiruoti pankai, kaip kokiam "Death Sentence" su Kevinu Kumpiu (LOL). Užtenka įtikinančios vaidybos ir geros mordos :) Negaliu atskleisti visko - bet aukos irgi pasitaikė nepėsčios. Žinoma nekalbu apie tą vyrą, kurio kiaušinių dydis pasimatė jau tuomet kai jis su neatkimštu šampano butelių daužė žuviai per galvą :D Gerai jau pradedu pliurpti...
Tad užtenka pasakyt, kad man tikrai patiko. Nors ir ne originaliausias (o kam šiais laikais tai dažnai pavyksta?) tačiau tikrai stiprus, kvapą gniaužiantis ir juodu humoru paskanintas siaubo filmas. Ir nepaisant keletos kvailokų vietų manau galima rašyt 9/10.
treileris tai nelabai viliojantis, pamatęs pamanyčiau, kad eilinis mėšlas. Bet žinokit visai jėgelė šitas filmas :)

No comments: