☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/01/20

RINGU 0: Basudei a.k.a RING 0: Birthday


Nuostabi ir sukrečianti "Ringu" istorija mano galvoje pagaliau išsiplėtė iki pilno pasitenkinimo. Viskas susidėjo į vietas ir gavosi įspūdinga, kvapą gniaužianti ir širdį užgaunanti siaubo pasaka.
Šita dalis, Ringu priešistorė, pasakoja apie Sadako gyvenimą prieš tai kai ji trisdešimčiai metų įkalinama šulinyje. Pati istorija jau daugiau pasakyčiau bendro turi su Styveno Kingo "Kere" nei su pirmuoju "Skambučiu". Visas pasakojimas idealiai sugula galvoje į vieną. Nepaisant to, šita dalis man geriausia iš trijų matytu "Ringu". Pradedama maždaug taip pat kaip ir kitos, ji kyla vis aukštyn, su kiekvieno filmo minute tampa vis įspudingesne kol gale sulauki triuškinančios kulminacijos. Esu labai sukrėstas geraja prasme ir sujaudintas šito kūrinio. Mieli horror loveriai, tikrai verta pamatyti visus Ringu, o ypač šitą. Aišku ne tiem, kurie ieško daug veiksmo, o tiem, kurie nori susikaupti, nurimti ir pergyventi intelektualesnį kino seansą. 9.5/10
Ištrauka

4 comments:

Anonymous said...

Man ziauriai patiko visos dalys .. bet sitos dar nemaciau.ish kur ja gaut???:)

-kiras- said...

Atsisiusk programa utorrent, tada per www.torrentz.com parasyk ringu ir rasi ringu 0:birthday arba basudei

Anonymous said...

siunciuosi, bet lb jau ilgaj siuncia.. kokia 6h ryto blemb parsiustu tik.. xDD ji galima sustabdyt, kad kita diena parsiustu?

-kiras- said...

galima