☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/06/25

The DENTIST


"Dantistą" (1996) taipogi teko žiūrėti seniau, kai rodė per televizorių. Menu buvo labai nemalonu ir traumą paliko, o po filmo nubėgau valytis dantų :) Dažnas žino koks malonumas sėdėti toje kėdėje kai tavo dantų nervus krapšto tais smailiais daikčiukais-kabliukais... todėl šitas filmas toks ir "skaudus" ;) Dabar dar kartą peržiūrėjau šį filmą, panelei parodžiau. Sužinojau, kad režisierius - Brian Yuzna, - kultinio "Re-animatoriaus" kūrėjas. Kompiuteryje dar laukia jo naujesnis filmas "Rottweiler" (2004), dedu nemažai vilčių, nors imdb ir maišo jį su purvais. Šį kart "Dantistas" gal ir nepasirodė toks stebuklingas kaip kadais prie televizoriaus, daugiau nuobodesnių, ištestų vietų... Bet šiaip tai to vaikystės įspūdžio tikrai nesugadino ir vistiek jis lieka puikus, originalus, sadistiškas siaubo filmas su šiek tiek juodo humoro.
Prabangiame name gyvenantis, visų gerbiamas dantų gydytojas vieną rytą (žinoma - sutuoktuvių metinių) užklumpa savo žmoną besimyluojant su jo baseino prižiūrėtoju. Nuo tada visą dieną jam nesiseka. Įtampą jis jaučia jau seniai, savo monologuose sako, kad jo iš išorės pažiūrėjus - gražus gyvenimas jau ilgai iš vidaus yra ėdamas karieso. Tad jam nuvažiuoja stogas ir jis imasi "gydyti" >:) Pacientai būriuojasi eilėje, o tada grežiami liežuviai, traukiami visi dantys ir tt. >;)
Siunčiuosi "Dantistas 2", pastatytą du metai po pirmojo (1998). Šito dar nemačiau, žiūrėsim ar daugiau nemalonių scenų manęs laukia.

2 comments:

Anonymous said...

Antra dalis man nieko neprastesnė už pirmą pasirodė.

-kiras- said...

Liuks!