☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/06/24

SURF NAZIS MUST DIE (troma)


hahaha pirma mintis paziurejus buvo "god, that movie was soooo stupid" :) bet ko dar tiketis is tokio pavadinimo (ir jau imu priprasti kad is TROMOS :)) Tai toli grazu ne siaubo filmas, bet jau kad TROMA tai galvojau vistiek kazka parashysiu. Filmas kazkiek man primine sia ziema ziureta the WARRIORS tik, kad anas buvo rimtas, o sitas tai galetu buti tokio filmo parodija, taciau kazkodel atrodo irgi bandytas daryti rimtai.. o gaila. Del to jis ir kvailas, butu buvus puiki juodoji komedija. Nepaisant to neva rimtumo, pasijuokiau vistiek nemazai ir nuosirdziai sakau, kad megavausi siuo filmu. Tai istorija apie papludimiuose isisiautejancia naciu-bangletininku (!) gauja, kurie nori valdyti kitas gaujas ir visa papludimi. Nepastebejau, kad jie dar kaipnors reikstusi be noro valdyti :) issipiese kreivom svastikom (kurios vienoj vietoj sukasi i kaire kitoj i desine :D) ima visus zhudyti ir isiplieskia gauju karas. Deja nukala viena juoduka, kurio motina kietesne uz juos visus! (nuotrauka virsuje) :)...
Seip filmas graziai nufilmuotas, ypac grazios vietos kai rodo banglentininkus ciuoziancius per bangas. Galejo buti ir ne toks tupas :) bet juk todel as ir ziuriu juos... kruvike smurto ir keiksmu padare filma tik suaugusiems bet kaip zinia suaugeliai tokiu nieku paprastai neziuri ;) Nezinau ka pasakyt. jei buciau blogos nuotaikos tai suburbeciau "nesamone" ir viskas. Bet kadangi megstu toki stiliuka, o dar turejau biski vyno ir cigareciu si pagiringa, migla aptraukta ryta, filmas suejo ir paliko grazia sypsenele mano veide :)
Cheers.

2 comments:

Anonymous said...

tos gaujos ispudingai atrodo, kiekvienoj po tris narius :)). Filmas nieko ypatingo (priskirčiau prie prastesnių tromos), bet tokį absurdą ir filmo pavadinimą įsimeni ilgam .

Anonymous said...

pasirode neidomus. tikras kantrybes isbandymas daziuret iki galo:)