☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/06/27

JESUS CHRIST VAMPIRE HUNTER


Sitas filmas man taip patiko, kad net nezinau nuo ko pradet ji liaupsint. Cia vienas tu filmu uz kuriuos mylim kompanijos Troma produkcija :) Tai nuostabus pavyzdys kaip turi atrodyt juodoji komedija! Jau senai taip gerai nesijauciau ziuredamas toki idiotiska filma. visa laika buvau ismetes kvaila shypsenele, o vietomis tiesiog negalejau susilaikyt balsu nenusijuokes! Dar vienas irodymas, kad filma galima pastatyt, kad ir paciam, turint minimalius finansus. Svarbiausia daug ishradingumo! Apie siuzeta kalbeti ne neverta, nes viska pasako pavadinimas! :) Rasau siam filmui desimtuka! Puiki pramoga, isradingai ir pritraukianciai padarytos veiksmo scenos, kuriu tikrai netruksta! Pats idiotiskiausias igarsinimas koki galima sugalvot, patys dalbajobiskiausi bajeriai is kuriu kvailumo ir ima didziausias juokas. Tai ne tik religijos ar veiksmo / siaubo filmu parodija. Tai apskritai viso holivudinio kino parodija ir net saviparodija. Nezinau kaip dar cia pagirti. Super super super! Esu tikras, kad ziuresiu dar ne viena karta, tol kol visiem draugam parodysiu :) Ir TU nepraleisk!!! Su gera kompanija tai isvis kaifas turi but!
P.S.: Atkreipkite demesi, vienoje filmo vietoje,( kur Jezus Kristus dainuoja ir vaziuoja skeitu, o paskui ji bega dainuodama minia zmoniu) veikiausiai atsitiktinai (?!) suplevesuoja Lietuvos veliava! :) That's something you dont see on every movie! ;) Tegyvuoja shitkoras ir gera nuotaika! Kartais noretusi, kad visas gyvenimas butu toks smagiai ironiskas kaip sis filmas!

* Pataisa 2007 05 28 Šis filmas NĖRA "Troma" produktas. Cituoju Slasher komentarą: http://www.siaubas.lt/viewtopic.php?t=460
" Kanadiečių kompanijos Odessa Filmworks Inc. šitas filmas. Pasirodo Troma net ditribucija neužsiėmė. Kažkaip keistai, aš ir maniau, kad Kaufmanas čia rankas prikišęs. Labai jau tromatiška ten viskas Smile"

Ačiū Slasher'iui.

No comments: