☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/06/20

REDNECK ZOMBIES (troma films 1987)


hehe , na pradedu uzsikabinti ant firmos TROMA reikaliuko shito! Susipazinti teko jau ziurint Toxic avenger, o dabar matau, kad tikriausiai viskas ka bus iskepus si indenpendent horror'o kompanija bus tikrai linksma ir verta demesio. Stai - Redneck zombies, dar vienas irodimas kaip namu salygomis galima patiem pastatyti filma juokingiausia uz belekiek kainavusi betkoki holivudo filma. Cia viskas debiliska , nenupoliruota, buka , tupa ir del to be galo juokinga! Ir nors darbas megejishkas taciau gore efektai tikrai ispudingi ir matosi kad prie ju veikiausia padirbeta daugiau nei prie montazho :DDD anyway, be technines puses, tai tokia grindova istorija apie tai kaip kaimieciai isvire pilstuka radioaktyviu atleiku bachkoj nes buvo kvaili kaip bato aulai :) pilstuka ispardave visam aplinkiniam kaimui ir visi jo prisigere tapo zmogiena ryjanciais zmobiais. Be kaimieciu miskelyje dar klaidzioje burelis zhygeiviu ir keletas turistu, kuriuos ir galima esti iki filmo galo.
Filmas neilgas vos pusantros valandos, tad prailgti neturetu, nors megejisko darbo trukumu irgi nemazai. Taciau idomu stebet vien jau tai kaip viskas padaryta ir panasiai.
Dabar uzdejau siustis dar kruvike TROMA filmu ir ziuresim ar galima padaryti dar durniau :)
Kad duoti uzuomina prasitarsiu apie poros pavadinimus: JESUS CHRIST THE VAMPIRE HUNTER, KILLER CONDOM arba SURF NAZIS MUST DIE :))) Nu ziuresim ziuresim iki kur nueis si "nepriklausomybe". :) tegyvuoja diy shitkoras.

4 comments:

Anonymous said...

kazkaip susiliejo sitas filmas i viena kruva su kitais panasiais zombiu filmais. kol ziuri buna gerai, bet greit uzsimirsta :)

O TROMA tai labai gerai :)

-kiras- said...

e, slasher, visu pirma tai didelis ACIU uz komentraus! galvojau nieks nepaskaito... :)ziuriu nemazai ismanai :)
kas tu? davai duok koki kontakta, pakalbetume, idomu man

Anonymous said...

Paskaito, paskaito :).
IRC vakarais bunu, kanale #horrormovies. Arba sitam merdinciam forume www.horror.tai.lt i privata gali brukstelt.

Anonymous said...

ziuriu cia daug ismanate siaubo megejai lopai jus visi ipac kiras