☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/06/19

RAVE TO THE GRAVE (return of the living dead 5)


Kaip matote is pavadinimo filmas yra visiskai idiotiskas. Taciau iskart sau papriestarausiu, kad ne toks jau ir blogas. Mat jei esi toks zombiu fanas kaip as tai sis jau ketvirtas legendinio filmo return of the living dead tesinys gali sueiti visai neblogai ir pasiulyti visai nieko laiko praleidima (jei ziuresi tik vienakart). Kazin ar rizciausi ziureti sita nesamone antra kart :D bet vietu buvo tikrai nieko. Aisku nepalyginsi su pirmosiom trim dalim, kurios mano galva visos buvo tobulas pavizdys kaip turi atrodyt zombiu filmai su daug juodo humoro. Sito filmo pliusu tikrai nedaug- veiksmas galetu pritraukti maksimum valandai, kita laika rasiau zinutes ir ziovavau. Reiketu ismesti puse aktoriu, kurie turbut patys sugalvojo kad yra aktoriai, ir dar bent puse filmo bajeriuku, kurie ne tik kad nejuokingi, o tik verkt norisi... Vel sau papriestarausiu ir drysiu teigti, kad sie trukumai ir yra bene visas filmo zhavesys. Is pirmuju daliu atsinesta tikrai nedaug atmosferos, daug amerikietisko pirago stiliaus priemaisu ja uztemde. Sizuetas irgi kvailokas bet visai linksmas: tusovciku chebra randa TRIOXIN-5 backas, ir biski paragave pamato kad gerai pisa per sharabanus :) todel prikepe is ju narkotiku ir isstumde visos apylinkes linksmuoliams. Taciau nepagalvojo, kad anie tures pakankamai proto pabandyt didesnemis dozemis ir virs smegengrauziais zombiais. + Pora kvailai juokaujanciu interpolo agentu, pora ironisku vegetarizmo pasiepimu ir beabejo finalinis reivo tusas, kur bus suvartota daugiausa naujojo kvaishalo (paskutinis filmo pusvalandis mano galva- pats blogiausias).
Isvados: jei skeptiskai ziuri i zombiu filmus - neziurek. Jei skeptiskai ziuri i durnus filmus - neziurek. I megejiska horrora - neziurek. Jei nori rimto filmo geriau paziurek tv pagalba.
Siulau ziureti tik arba visiskai durnose isgertuvese arba jei pats esi toks durnas kaip as :)
Kurejai galejo ir netepti garsaus siaubo klasikos vardo, taciau itariu, kad be jo nieks sito "greito maisto" ne kiek negerbtu :)

2 comments:

Anonymous said...

,,Pagiriamasis zhodis Kirui" ;)

Tavo filmu recenzijas (jei jas taip galima pavadint:) tikrai labai smagu skaityt. Labai taikliai ir nuoshirdziai (tikiuosi) parasai!

MORE!! MORE!!!!

-kiras- said...

oj tuoj bus MORE!
filmu visa kurva laukia ;)