☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2012/01/12

VAKARIENĖ

Sveiki, kolegos, penktadienio tryliktosios proga, - ypatingas įrašas.
Trumpametražis, Lietuviškas siaubo filmas Vakarienė. Apie normalų feature filmą turbūt dar ilgai tik svajosim, tad tai yra labai  sveikintina iniciatyva.

Po teisybei tai man ne itin patiko, daug darbo, mažai tolko, trukmė 15 min, bet ir tai spėja prailgti, o dar tas Marukas... Bet gi Lietuviškam poniui į šiknąskylę nieks nesidairo, ar kaip ten sakoma. Taigi jūsų teismui visas džiaugsmas čia pat, o siaubas.lt tinklapis taip pat pateikia ir interviu su režisieriumi. Linkime jam kantrybės ir storos skūros, o aš asmeniškai dar linkiu spjauti į tą kriminalinę komediją ir nerti gilyn į siaubą, Lietuvai reikia to!

Išskirtinio posto proga turiu pasidžiaugti dar viena gera naujiena. http://satanaitispit.blogspot.com/ šviežiai keptas, analogų lyg ir neturintis, blog'as Lietuvių kalba, iš pasišventusio žmogaus, dengsiantis visą tą klasikinę, old skūlinę, juodai baltą siaubo erą! Sekit, mylėkit, skaitykit, komentuokit ir gal rytoj gyvensim geriau. :)

1 comment:

TadyZ said...

Norėtųsi lietuviško siaubeko pagal lietuviškos kino mokyklos standartus. Su visais 5min žiūrėjimais į tolį ir "tėvai, baigės jau, baigės jau!". Nors keli Matelio dokumentiniai filmai tai panašūs ir yra(kalbu apie Evangelija pagal liftininką Albertą ir Iš dar nebaigtų Jeruzalės pasakų).