☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2011/03/18

KOMA

Įtemptas 2004-ųjų trileris iš Honk Kongo. Nesunkiai žiūrisi, sudomina, nors žemės ir nekrato - puikiai tiktų kabinančiam vakaro filmui per TV. Trilerio ašis  - meilės trikampis ir organų grobimas. Viskas klampu ir persipinę, detektyvas vedžioja mus už nosies iki pat galo spėliojant kas ir kaip, kas šioje istorijoje gerietis, o kas blogietis. O gal visi iki vieno čia ne nuo debesies nužengę?
Į akis krenta jau pažįstami panelių veidai, Kar Yan Lam matyta Silk ir kultiniame Inner Senses, o Angelica Lee pažįstu iš Re-cycle ir taip pat kultinio Gin Gwai (Matyti vaiduoklius), geriau žinomo kaip tiesiog The Eye.
Pramoga išties nebloga, teko užgniaužt kvapo ir palaikyti pirštus sukryžiavus. Trileris orientuotas gana vakarietiškai, gal dėl to visai neblogai mums, labiau pratusiems prie holivudo produkcijos, žiūrisi. Nors dar kart sakau, iš esmės nieko labai ypatingo.
Mane asmeniškai labiau net kabino erotinis, meilės trikampis ir konfliktas, nei organų grobikų siaubas. Gal laikas man pasižiūrėti romantinių dramų? 7/10

1 comment:

Anonymous said...

geras filmas, :)