☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2011/03/18

BITCH SLAP

Dar vienas šiuolaikinis exploitation sprogimas ekrane, arba vadinkite jei norite tai duokle seniesiems exploitationams, nežinau, vistiek nepagadinsit. Tai yra be galo smagu ir galu gale koks skirtumas.
Trys mergiotės atsiduria dykumoje su tikslu rasti čia paslėptą lobį. Kamera pirmiau mus supažindina su merginų krutinėmis, o tik po to su veideliais (ar gražučiais ar nelabai, spreskite patys). Jų mašinos bagažinėje - sumuštas anglas, kurį iš ten išsitraukę, šios pradeda kankinti ir kamantinėti. Tokia tad įžanga į pusantros valandos idiotišką veiksmo fiestą, tykštančią moterišku prakaitu, krauju ir idiotiškais one-laineriais. Pagrindinis veiksmas ir vyksta tą karštą dieną dykumoje, tačiau pilnai istorija atskleidžiama per šuolius į praeitį. Didžiakrūtės merginos tampa galingais ir nepamirštamais personažais, kurių santykiai, meilė ir peštynės smėlyje tampa šimtaprocentine pramoga. Į veiksmą įsijungia ir daugiau dalyvių, kurie taip pat ne ką mažiau įspūdingi. Bitch Slap tai tyčia-kvailas, smurto ir pusnuogių pupyčių prikimštas veiksmo absurdas. Tinkamai panaudoti pigūs kompiuteriniai efektai, daug kraujo ir sprogimų, o itin svarbus prieskonis - serialų Xena ir Heraklis aktoriai! Dievaži kaip malonu tokiam b-klasės mėšle matyti Jolajų, Heraklį ir Gabrielę! Nesamonė prabėganti tarsi dvidešimt minučių, besidraskančios mergos, geras humoro jausmas, kraujas, šūviai, šlapi marškinėliai, lezbiečių actionas ir Kevinas Sorbo! Man tokiam tai nieko daugiau ir nereikia. 10/10

3 comments:

Anonymous said...

jee, ir vel kiek geru filmu prirecenzijavai:D katik suvokiau, kad snd visa diena tik juos ir beziurejau:D
Beje, lyg ir nera rezencijos filmo 'Nude Nuns with Big Guns' (kitavertus, ner ka aprasinet, kai pavadinimas viska ir taip pasako:D), tai darau prielaida, kad gal nematei..:\ enyvei, jei kas nematet, tai rekomenduoju, cia to paties rezisieriaus, kaip ir 'Run bitch run'.

Anonymous said...

aciu, butinai paziuresiu, nes run bitch run labai patiko

yolanda said...

Such an amazing blog about the bobbys boxing and I really appreciate you work which you have done well.
bobbys boxing