☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/05/30

KILLER KLOWNS FROM OUTER SPACE


Kada nors matėte spragintus kukurūzus, kurie žudo žmones? Aš jau mačiau. Ir kitą krūvą absurdiškų dalykų: žmones susuktus į cukraus vatą, žmones įkalintus pripučiamuose balionuose, žmones apmėtytus rūgšties tortais, skraidančią cirko palapinę, šutvę klounų iš kosmoso neaiškų ką išvis čia veikiančių (turbūt tūsintis atvykusių) bėgiojančių po miestą, rengiančių paradus, blyksinčių lazeriais ir siurbiančių žmonių kraują. Tikrai smagi nesamonė prieš miegą pasižiūrėti. Nors tiesą pasakius galvojau, kad bus linksmiau. Čia tas keistas humoras, po biški ima darytis kažkoks kraupokas. Net pagalvoju, kad tikriausiai labai baisu būtų, jei taip iš tiesų nutiktų... Klounai nemalonūs kažkokie, aukšti. Vienas net į sėklidę panašus (kaip beje ir tie žmonės susukti į kokonus).
Kaži kas taip užsispyrė realizuoti šią absurdo cirko idėją... :)
Galu gale, jau paskutinėmis filmo minutėmis, nusprendžiau, kad jis kažkoks POŠLAS. No shit! Kažkokia gašli saldainių mišrainė.
Tai ką žada pavadinimas tikrai gausite. Bet daugiau tikėtis nereikėtų. Ne tiek čia juokinga, kiek paprasčiausiai originalu.

1 comment:

Anonymous said...

KAZKOKIA KOMEDIJA O NESIAUBO FILMAS