☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2019/08/11

US

Po garsiai pokštelėjusio Get Out, dar garsiau šiemet atzvimbęs Us. Į kiną laiku nesusiruošiau, bet gal ir px, va šiandien prastai miegojosi, tai galėjau pasidaryti neįprastą penktos ryto seansą. Jaučiu normalūs žmonės sekmadienio rytais taip nesielgia?

Drąsus, išradingas ir linksmai sukvailioti nebijantis Jordan Peele siaubas apie mūsų šešėlius - piktąsias kopijas, kurios šiąnakt ateina revanšuotis. Tai vienas tų filmų, kur nereiktų per daug gilintis į smulkmenas ir kvestionuoti logikos, jis labiau kaip kažkieno cool idėja gimusi baisių istorijų prie laužo pasakojimo metu, pavirtusi kino filmu. Ir žiūrėti gražu, kai ne viskas nuvalkiota ir biudžeto šiek tiek yra.

Truputi tik apkarpyčiau trukmę, nes yra to šliaužiojimo po tamsius koridorius, kuris paprastai būna bandant sukurt baisią atmosferą, bet šiuo atveju tai truputi beprasmiška, nes filmas nėra rimtas. Tai geras miksas supernatural, home invasion, šiek tiek komedijos ir net biški apokalipsės. Jei neužspringsite nuo kelių cringy bajerių, - smagus laikas garantuotas.

8/10


1 comment:

Anonymous said...

uzpiso, kad white privilidzh sudo niekaip neapsiejo. bet visgi amerika, retardizmo teyne