☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2019/08/11

BRIGHTBURN

Įsivaizduokime minutėlei, kas būtų jei Supermenas būtų buvęs blogietis... Štai jau žinote viską apie šį filmą. Klausimas tik ar verta ta kvailystė jūsų brangus laiko?
Jausmai dvilypiai. Viena vertus jau ne juokais erzina tie pure evil vaikai besislepiantys po padorių žmonių stogais. Siužetas bukas kaip bato aulas, efektai truputi juokingi, o ir panašumų su Supermenu net nebandyta slėpti. Net "kostiumas" nepaaiškintas: nerodė, kad vaikas turėtų potraukį komiksams or something, tiesiog va apsivilko, kai jau buvo laikas.

Tačiau pakankamai daug stipraus goro, gražūs 80's kultinio stiliuko plakatai ir visai smagiai prabėgęs laikas turbūt užtikrins, kad filmą dar kurį laiką atsiminsime kaip "tą kur buvo blogas Supermenas". Tai nesakyčiau, kad labai jau blogai, jei labai aiškiai suvoksite ką sėdate žiūrėti. Smagu, kad drąsios idėjos būna įgyvendintos iki galo. Tik man asmeniškai labiau patiktų, jei tos idėjos, būtų toliau nuo vaikiškų komiksų pasaulio, kuris dabar it vėžys įsikerojęs į didelę dalį Holivudo produkcijos ir jos kuriamos kultūros.

5/10


No comments: