☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2014/02/26

RAZE

Naujas eksploiteišionas su Zoe Bell, kaskadininke man pažįstama iš Tarantino Death Proof. Ji čia vaidina ir yra viena iš prodiuserių, tai kažkaip susiviliojau, bet deja veltui. Filmas yra tragedija visomis prasmėmis. Raze tai filmas apie moterų muštynes iki mirties, tačiau gerai atrodo tik iš šito sakinio. Iš tokio filmo tikimės ciniškos senovinių turnyrinių boevykų atmosferos, alia Mortal Kombat ar American Samurai, deja čia nutarta tas moteris grobti iš gatvės ir verst jas muštis grasinant, jog kitaip nukentės jų artimieji. Jos aišku labai emocionalios, muštis nenori, bet vistiek privalo. Tai kažkaip padaro šitą boevyką nevykusiai šlykščiu.

Čia nėra nieko apart grupelės neįdomių moteriškos lyties personažų su ašarom talžančių viena kitą. Veiksmas neįtraukia, kovos neįdomios, visa ta super-evil korporacija padaryta perdaug naiviai ir kelia tik nuvargusį šypsnį. Iš filmo negavau nieko, nei pramogos, nei kokios žinutės, tiesiog susinervinau ir sugaišau savo laiką. Neapsigaukit, čia nėra vienas iš tų kietų 'moterys-kalėjime' filmų, taip pat tai nėra vienas tų zjbs muštinių filmų apie mirtinus turnyrus. Galbūt jis galėjo toks būti, tačiau susimauta daugmaž visur kur buvo įmanoma. Vardinti minusų smulkmenomis būtų galima į valias, bet aš noriu kuo greičiau pamiršti šitą filmą, tad tiesiog sustoju dabar. Prastas, nepavykęs, vengtinas ir blogąja prasme šlykštus kakas. Gėda.

1/10


1 comment:

Anonymous said...

Kaip tik beprotiskai geras filmas. O ko reikejo tiketis tokiom aplinkybem? Cia ir NERA kalejimas. Viskas labai logiskai sudeliota. Paprastos moterys - paprastos mustynes. Mielai paziuresiu si filma dar ne karta.