☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2011/11/06

11 - 11 - 11

Nežinau ar čia tik man taip nesiseka, o gal ir jūs pastebėjote, kad tie filmai apie skaičius, mistines datas ir panašiai dažniausiai būna šūdas? Pamenate filmą 23 su Džimu Keriu, kur visi bėgiojo ir rėkavo 'dvidešimt trys' visą filmą? Tai va, yra naujas filmas, apie datą, kuri išmuš po savaitėlės, kuriame visi bėgioja ir rėkauja yleven yleven.

Išties neturiu daug ką ir pasakyt. Režisierius statė kelis Saw tęsinius, kaip matote ant plakato, tad neabejoju, jog savo publiką jis turės, tačiau man tai ganėtinai gaidys šitas filmas. Mėginimai gasdinti neveikia, siužetas nepritraukiantis, nuspėjamas ir nuvalkiotas. Pradžioje dar atrodo visai pakenčiamas reginys, bet į galą pradėjau prasukinėti fast forwardu ir plyšau juokais kaip greit visi bėgioja ir šūkauja yleven yleven!

3/10

2 comments:

slasher said...

ot bl, buvaus įsitikinęs, kad geras filmas. Bet vistiek reiks pažiūrėt, tik kai data bus yleven yleven yleven.

age said...

blemba šitaip laukiau šito šūdo, net nebaigiau žiūrėt, užmigau. Siužetas visiškai nuvalkiotas. Dar užknisa kai filmuose žmonės tipo ieško info ir naudodamiesi visokiais google pakaitalais randa kokius puslapius apie dominančias paslaptis.