☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/11/08

The NUMBER 23


Visada mėgau Jim'ą Carrey ir visada sakiau, kad jis tiktų/tinka vaidinti ne tik komedijose. Nepaisant keletos filmų, kuriuos aš laikau visai rimtais štai pasirodė ir iš tiesų neva rimtas filmas su juo. Galiu pasakyti labai silpnas ir nuviliantis. Tikėjaus, kad jau ne siaubo filmo tai bent intriguojančio trilerio, deja gavosi gan vaikiškas, nelabai tvirtai ant kojų stovintis, mistifikuotas detektyvas, primenantis laikus kai kokioj ketvirtoj klasėj darydavom anketėles, atminimus ir kviesdavom dvasias. Vienas iš tų filmų, kuriuos būtų įdomu pasižiūrėti per televizorių kai nėra ką veikti, bet šiaip jau tikrai nieko gero. Gal patiktų tiems kas mėgsta narplioti paslaptis, bet sunku man čia įžvelgti kažką geresnio ar labiau verto dėmesio. Jei ne "didžiabiudžetinis" pateikimas, tai turbūt išvis būčiau užmigęs.
Trumpai papasakosiu istoriją - pusantros valandos šūkaujama "23". Gaila, bet tai beveik viskas.
Yra daugybė filmų, kurie labiau verti jūsų laiko.
Ir jei su Jim Carrey čia viskas gerai, tai su visu kitu - ne. Sorry. 4/10 ir delete.

2 comments:

Anonymous said...

Visiskai nesutinku su apzvalga ar kas cia buvo.. filmas tikrai geras ir idomus.. ash asmeniskai visa laika negalejau atsitraukt nuo tv.. ir dar tokia netiketa pabaiga!.. nors ir filme nera kazkokiu specialiu efektu bet siuzetas geras. Ir Jimas Carrey tikrai gerai suvaidino savo vaidmeni. Ir beziurint net neprailgo. Duociau uz kina 8 su pliusu/10 balo.

Anonymous said...

Pritariu eimiu , filmas tikrai geras, idomus , Carrey vadino gerai, ir mane net sudomino ta numerologija, tad, kiekvienam savo :)