☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2011/11/28

LA CASA MUDA

La Casa Muda, The Silent House, Tylusis Namas 2010 Ispaniškas produktas filmuotas Urugvajuje (?). Realaus laiko horroras, kas reiškia neva filmuotas vienu ypu. Deja tai vienintelis geras dalykas, kurį ir galiu pasakyti apie šį filmą. Suprantu, kad reikėjo labai daug pasiruošimo ir repetavimo, kad viską pavyktu padaryti iš vieno dublio, bet kas iš to, jei rezultatas smirdi išviete?

Gal jei būtų filmavę normaliai, nebūtu taip sušiktai kvaila ir neidomu, dabar gi tik gražia idėja didžiuotis ir begali. Dukra su tėvu atvažiuoja kuopti nuošalaus namuko, kad šis įgytų prekinę išvaizdą. Nuo pat pradžių su kamera slankniojame paskui pagrindinę heroję. Deja, tik tiek.
Vyksta kažkas negero, tačiau praktiškai visą laiką ji tik elgiasi neprotingai, šmirinėja aplink visko bijodama ir tyrinėja daiktus, bei aplinką.

Šen bei ten kažkas subilda ir mum jau turi būti baisu, bet bežiovaudamas vos žandikaulio neišsilaužiau. Filmas trunka pusantros valandos. Su geriausiais norais vos ištvėriau valandą. Tai yra zanūdnas, neidomus, nepavykęs eksperimentas.
Ir jau pastatytas amerikonų remeikas?! Kažko aš šitam pasaulyje ryškiai nesuprantu.
Balu vertint net negaliu, nes žiūrėti nebaigiau, bet pasikliaukite manim ir ignoruokite šį filmą, jei jums brangus jūsų gyvenimo laikas. La Casa Mudė.

1 comment:

Aliona said...

Pamenu dziaugiaus pamacius posteri. Sokinejau laime bus geras siaubo filmas.

Pasirodo.. nieko doro, nuobodziai praskrides laikas.