☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2011/11/29

ZOMBIE STRIPPERS

Zombie Strippers: they are zombies and they are strippers!
Na ir tikrai, viskas apie ką yra šis filmas jau apsakyta jo pavadinime. Idėja gan šauni, kiek laukinė ir įgyvendinta neblogai, rodos lyg šiol niekur nematyta. Apskritai tai visai nebloga zombinė komedija, nors čia zombiai ir kalba ir šoka, tad kiek gal nukrypsta nuo nerašytų žanro "taisyklių". Lengvai žiūrimas mėšlas su daug silikoninių papų, kompiuterinio goro, zombiais ir metalo muzika. Man tokie pakeliui.

Prasideda kaip visai neblogas zombių actionas, nors matyti, jog filmas žino, kad yra trashovas ir kvailas. Vėliau veiksmas iš slaptų karinių laboratorijų netikėtai peršoka į tamsų, prirukytą striptizo klubą. Didžiakrūtės šokėjos viena po kitos tampa gyvomis-mirusiomis ir jų pasirodymai ant scenos tuomet pranoksta visus lūkesčius. Vėliau po vieną iš žiūrovų jos nusiveda ypatingam, intymiam vip seansui... Smagus, debiliškas konceptas.

Filmo prabą didina Kriugerio snukelis - Robert Englund ir žinoma porno aktorė Jenna Jameson, nors su one-lineriais ir dialogais galėjo pasėdėti penkiomis minutėmis ilgiau. Tiesa, aš kaip nedidelis fanas tai ir neatskyriau kuri ten iš jų yra Jenna. Na, bet makiažai visų įspūdingi, kaip komedijiniam kontekste kai kuriais momentais pasirodė net gana kraupūs. Geras, linksmas eksploiteišioniukas, nors jau dabar jaučiu kaip smulkmenos dyla iš atminties...
Rodos buvo zombiai, ir striptizo šokėjos? Na žinoma! Zombės - striptizo šokėjos!
6/10

No comments: