☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/03/17

SILENT NIGHT, DEADLY NIGHT



Daznai renkuosi ka ziureti pagal muzika. Jei man patinka grupe tai daznai pasikliauju ir jos skoniu filmams ;) grupe MORTICIAN turi daina tokiu pat pavadinimu kaip sitas filmas, o ju skonis manes dar ne karto nenuvyle. Specialiai ne kiek daugiau nesidomejau, neskaiciau, net mazos santraukeles apie ka bus. Nors tiesa, - pavadinimas jau daug ka atskleidzia ;D Bet kasni gavau geresni negu tikejausi. Galvojau, kad bus kazkas panasaus i ta filma su besmegeniu zudiku, Jack Frost ar kaip ten (apie kuri beje daug girdejau, bet jo taip ir nemaciau). Na, bet cia ne fantastinis filmas.
Cia toks tikras true ir pure murder horror! Manau simpatiju nesulaikytu ne vienas tikras siaubo fanatas :) Nesvarbu, kad kai kurios vietos nelabai rimtos, uztat kaip TRUE!!! >:) Paziurejus toki siaubeka visada palieka gera ant sirdies. tikras kaledinis nuotykis >:)
Mojavimas kirviu, gera siaubekine muzika, pamishelishki zvilgsniai, tarsi jauti kraujo skoni burnoj. Ir kaipgi dar galiu nepamineti papuku! ;D
Siulau savo vaikuciams parodyt artejant kaledoms, kad geri butu!
O siaip tai tikrai daugiau lyg ir nieko nenoriu pridurt. Galeciau papasakot siuzeta, bet sugadinciau malonuma. Alia, kad viltis pasiteisino 100% tai garantuoju ;) Mano galvoj sitas filmas padedamas i stalciuka prie daugelio geriausiu. ;)
SANTA TERROR!

2 comments:

Anonymous said...

Shiandie perziurejau shy filma.. Nepaprastai geras ir ydomus ;]

Anonymous said...

kiras duxas