☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/03/22

NIGHT OF THE CREEPS




Nu ka cia bepridursi, - seni filmai - geri filmai :) "Siurpuliuku naktis" (1986) puikus pavyzdys kaip atrodo seni geri horror/comedy filmai. Toki filma paspoksot visada pramoga ir visada kieta, net jei daug pamastymu-koshes galvon jis ir neidrebs...
Keletoj vietu galima issigasti, (tie zaisliniai gyvunai-blogieciai, bent jau man - achujenai atrodo) keletoj pasijuokti, bet viskas sukishta i ta pati lavonmaishi ir rezultatas puikus. Apsidziauges pasidedu si filma i kolekcija iskeles galva, salia visokiu senu "Kosmaru Guobu gatveje". Gaila nemaciau sito filmo mazas, butu man visisku kultu buves :) Ir siaip liudna, kad dabar tokiu filmu reta.
Tiesa, kazkuo itariu, kad filmas SLITHER, kurio dar nemaciau bus kazkas panashaus i sita, bent jau siuzetu. Mat cia jus gasdina mazi, slykstus sliuzai, (apie kazka tokio berods ir Slither) ateiviai, kurie ilenda jums per burna, apsigyvena smegenyse ir pavercia jus zombiais.
Veiksmo aplinka tokia, gan iprasta - koledzhas ;) Jaunuoliai futbolo zaidejai, mergickos, meiles reikaliukai, brolijos, vakareliai - viskas daug kur matyta. Tik cia bent jau neuzpisa. Cia dar prisiminiau ir senokai matyta filma "Faculty", kuris kiek pamenu tai irgi turejo panashu siuzeta. Tik turejo buti neva daug rimtesnis... Na o sitas per daug i rimtumus nesiledzia, o uztat zajabys ir gavosi. Patrauklus turetu buti mazdaug visiem. Net ir tiem, kurie vietoj siaubeko mieliau renkasi koki kita filma. Smagus old-schoolnas nuotykis... su siurpuliukais! :)

P.s.: Pridejau tris puikius wallpeiperius jusu darbalaukiui ;D
Spausk ant kiekvieno, kad pasididintum.

3 comments:

Anonymous said...

pasol najui

Anonymous said...

lopas

Anonymous said...

kiras lopas susiktas gotas