☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/03/31

PUMPKINHEAD 2: Blood Wings


Antroji "Moliugagalvio" dalis man patiko galbut net siek tiek daugiau negu pirmoji! Islaikytas tas pats siaubo pasakeliu stilius, originaliai prieita prie istorijos. Nera kazkokiu uzknisanciu vietu per daug..
Niekam ne naujiena, kad tesiniai paprastai buna prastesni, bet sitas tikrai geras. Toks tikras senovinis siaubekas. Vaizdajuostes rip'as, kuri ziurejau tirkai smarkiai atsidave tais senais videkiniais laikais kai sirgdamas issinuomodavau koki nors siaubiaka ir kaifuodavau. Betruko tik to nosi-uzsikimshusio vyruko rusisko igarsinimo :)
Muzika pradzioje primine John'o Carpenter'io "Vampyrus", o ta vieta kur per zudymo scena uzgrojo kazkokia senovine popsova dainushke irgi labai gera :) kazkokio piktdziugiskumo suteikia toms skerdynems.
Siaip tai filmas tikrai jega. Jei buciau koks kino kritikas tuo metu ir manes kas nors klausytu, tikrai ji pagirciau ir parasyciau... na 9. Gal kiek vaikisku vietu yra, nereiketu labai jau kritiskai ziuret, nes jos tik suteikia zavesio, beto taip siaubo filmus megstanciam zmogui kaip as, tai "Moliugagalvis2" - tikras saldainiukas. Genialu tai kas paprasta. Skausmas - kancia - pagieza - ... KERSTAS.
Ner ka daugiau ir pridurti
Dont mess with evil forces.

4 comments:

Anonymous said...

SIAIP NORMALUS FILMAS GERAI PASTATITAS MAN BUVO VISAI IDOMU SIS FILMAS KAIP SENOVISKA BOBUTES PASAKA

Anonymous said...

kiras tu iskripelis nesveikas gejus homikas laizikas katave kur su savo slamstu tau su galva negerai tave i ligonine isvezt reike iskripelis geda geda geda

Unknown said...

nu kurva lopas

Unknown said...
This comment has been removed by the author.